Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Ja.Nu.Lk.a

Ja.Nu.Lk.a (hodnocení, recenze)

jedna z mojich najobľúbenejších oddychoviek♥ ono je to jednoduchý film ale má takú svojskú atmosféru

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Koochy

Koochy (hodnocení, recenze)

Děj se točí sice kolem baru a holek kolem něj, ale skrze to je tam silný příběh dospívající a osamostatňující se dívky. Semtam je to smutné, sem tam vtipné. Že jsem tento film viděl, jsem zdaleka nelitoval.

TheMaker

TheMaker (hodnocení, recenze)

Přesně tak. Jeden z nejlepších filmů, co kdy byly natočeny, ještě k tomu s perfektní muzikou !!!!

hronik

hronik (hodnocení, recenze)

Nevim jestli je podobny bar v Cesku a na Slovensku,ale pivo bych si tam sel dat zcela urcite.Film je to slusnej.

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Cajcák o naplnění svého snu .....a s pár holkama tančícíma na baru ....

Kley/Piper

Kley/Piper (hodnocení, recenze)

toto je trochu moja srdcova zaležitosť, lebo mojim snom je si raz otvoriť klub tak troolinku na ich sposob nebolo by to fajn?

LasVegas

LasVegas (hodnocení, recenze)

Nahodou muzika se mi tam i docela libi celej pribeh ma sice uplne stejnou zapletku jako kazdej ale nektery postavy jsou zajimavy:-)) myslim tim i psychycky:-))ale jinak se mi moc libil!asi jde o to v kolika letech se na to clovek kouka:-)))nekdy na tohle neni nalada ale jako odpocinkovej film to neni spatny videla sem to nedavno a jsem spokojena:-)

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

matty: Na dvouhodinovém videoklipu z principu nic špatného není

vratu

vratu (hodnocení, recenze)

Můj nejoblíbenější film :))) myslete si co chcete, ale miluju ho :D

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama