Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Recenze (271)

golfista 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný příběh na stokrát obehrané téma nezachránily ani holky na baru. I když některý to asi opravdu zachránily - od ještě vetšího průšvihu. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Jsou tam holky, debilní muzika a spousta slz. Člověk si pak připadá jako na své domovské diskotéce. Všechno se leskne a na nic si nemůže sáhnout. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Osobně jsem daleko víc na větvi z Bridget Moynahan než z Piper Perabo (s jednou čestnou výjimkou, a tou je Ztracená), ale to by se dalo přežít. Přece jen nejsem dětinský a přízemní, že. Haha, tak jsme se zasmáli a půjdeme na film, ne? Když už děvčata nejsou fešná, jsou aspoň mladá a tanečně zdatná a Maria Bello je všechny ukočíruje jak potřebuje. Její postava je příjemným kořením té naivní selanky, která se na obrazovce odehrává a její hláška "Jedna židle nezůstala suchá" vyvolala v mé bránici poctivý chvějivý záchvat známý též jako smích. Škoda, že byl za celých 100 minut plus nějakou tu čtvrthodinu děsivých reklam jediný. Divoké Kočky jsou film pro poněkud odrostlé děti a pro takovou smutnou skupinku, která nechodí příliš do společnosti a ke spokojenosti jim stačí málo, a toho mála dosáhnou poměrně snadno, pokud nemají obě ruce v sádře. Je to však film nejméně o třídu lepší než Crossroads o cestě jedné nejmenované blbky za slávou a přes všechny zápory jako je naivita a tak podobně, si Coyote Ugly zaslouží svých 50% a zřízení podniku podobných kvalit v nejšumnějším městě naší země, v Hradci Králové:) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zkuste si představit dvouhodinový hudební videoklip. A teď si představte, že Divoké kočky jsou ještě horší! 25% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Samotná myšlenka s barem, kde by se obsluhovalo tímhle stylem, je sice lákavá, ale myslím si že nerealizovatelná. Příběh je jasně nalinkovaný od začátku až do konce, takže kdo už po 20 minutách neví jak to dopadne, měl by absolvovat nějaká cvičení pro povzbuzení myšlenkových pochodů (bez urážky). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $60,786,269Tržby Celosvetovo $113,916,474║ mierne prestrelení rozpočet na takýto druh filmu, že by Bruckheimer dal z neho peknú čiastku do reklamy, nuž vypadá to tak _Americká rozprávočka o tom ako sa dostať na výslnie, obohatená s množstvom klišé a sentimentom sprevádzajúcom skoro na každom kroku ale na výhodu s príjemnou smutno sa tváriacou Piper Perabo. Vždy keď sa dej ocitne v bare Coyote Ugly ma to grády, šmrnc, nádych extravagancie vďaka divokým barovým kočkám, určite jedna z mála žánrových snímok čo majú aj niečo do seba. "Do baru Coyote Ugly sa určite rád vrátim!" ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nedat 3* za to jak se ty krásné slečny vrtěj? :)) Jestli se díváte na tento snímek s očekáváním nového Schindlerova seznamu je mi to vás líto. Ostatní co se chtěj jen kouknout na romantickou záležitost s barem plným slečen, které se umí rozjet, lze doporučit. Je někdy sranda všimnout si kolika vážným uživatelům vadí někdy jednoduchý film a tak ho radějí strhají na 1* či odpad. Každý den se nenatočí Matrix nebo Kmotr tak se probuďte :) ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Prima oddychový film. Bod navíc dávám za pohodové písničky LeeAnn Rimes. A za vysvětlení názvu filmu (Coyote Ugly). "Co je hnusnej kojot? Už jsi se někdy probudila střízlivá po sexu na jednu noc, vedle chlapa co ti ležel na ruce a byl tak hnusnej, že by sis jí radši ukousla, než bys ho probudila. Tak to je hnusnej kojot." ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::: Jeden z nejlepších hudebních filmů, které jsem kdy viděl ! Skvělý soundtrack ! Super casting. Piper Perabo je jedna z nejroztomilejších hereček, co jsem viděl. Doporučuji ! Bravo !!! Ve svém žánru absulutní jednička !!! :::::::::::::::::::::::::::: ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Trevor Horn: 1. Can't Fight The Moonlight - LeAnn Rimes [3:35] ,2. Please Remember - LeAnn Rimes [4:34] ,3. The Right Kind Of Wrong - LeAnn Rimes [3:47] ,4. But I Do Love You - LeAnn Rimes [3:21] ,5. All She Wants To Do Is Dance - Don Henley [4:30] ,6. Unbelievable - EMF [3:30] ,7. The Power - Snap! [3:40] ,8. Need You Tonight - INXS [3:10] ,9. The Devil Went Down To Georgia - Charlie Daniels [3:36] ,10. Boom Boom Boom - Rare Blend [3:22] ,11. Didn't We Love - Tamara Walker [3:24] ,12. We Can Get There - Mary Griffin [3:59], ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Prečo sa to volá Coyote Ugly?“ – "Na zdravie bolo obsadené.“ DIVOKÉ KOČKY sa našťastie ani nesnažia tváriť, že sú niečím iným, než len oddychovou zábavou pre tínedžerky. Pánov potom dozaista potešia krásky typu Maria Bello, ktorej sa (druhý a posledný, kto podáva niečo ako herecký výkon, je otcovský John Goodman, ktorého žeriem vždy, všade, za všetkých okolností a v úplne všetkom a jeho tanec je neskutočný) dokonca podarilo vykresať zaujímavú postavičku majiteľky podniku, ktorá nikdy nie je kamarátka. Podstatnú časť snímky tvoria smiešne dialógy, pričom mentorský dohľad mocného producenta Jerryho Bruckheimera je (okrem americkej vlajky a roličky jeho dvorného režiséra Michaela Baya v úlohe fotografa) poznať predovšetkým na plastelínových postavách, bombasticky ladených tanečných pasážach a rozprávkovom finále. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoduchoucka odpocinkova zabava, ktera si na nic moc nehraje a po par pokusech ukazat, jak to maj zacinajici hudebnici, zpevaci atd. tezky, protoze kazdej druhej si mysli, ze ma na to bejt hvezda, tak to sklouzne do jednoduchoucky romanticky komedie se super sympatickou dvojkou Perabo a Garcia, to vse navic kazdou chvily oziveny akcema v baru, kde neni nouze o tancujici sexy zensky v tesnejch hadrikach, to vse navic s pohodovou hudbou a skvele odsejpajici. Proste na odreagovani idealni. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem homosexuál, impotent ani zapšklý intelektuál a tak se musím přiznat, že Divoké kočky vrtící se na baru mi nabídly velmi příjemné chvilky. Horší to bylo, když z toho baru seskočily, začaly se řešit vztahy a rozpitvávat tragická skutečnost, že se zpěvačka bojí zpívat. Jenže hudba mne bavila, oči si užily a tak nevidím důvod mstít se hodnocením za to, že tento příběh je originální asi jako DVD z vietnamské tržnice. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Film je narvanej tunou klišé, má lehce přitroublý a předvídatelný děj, který dost často tak trochu podivně přeskakuje a herecký výkony nic moc, ale co s tim, když je jinak film dokonale svižnej a dokáže pobavit a i po celou dobu zabavit? já se prostě bavil a jedna věc se tomuhle filmu upřít nedá - 95% ze stopáže je pořád na co koukat, hlavně Piper Perabo je neokoukatelná ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hitmaker Jerry Bruckheimer pro jednou vyprodukoval malý nenáročný filmík pro úzkou cílovku puberťaček, která by od něj měla odcházet spokojena. Cameo Michaela Baye, o němž jsem dopředu nevěděl, mě dostalo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ten chlastem neustále zmáčený bar ošklivých kojotic musel po čase smrdět a lepit jako podlaha v hledišti na vsetínském zimním stadiónu.. Můj střízlivý odhad zní, že mužští uživatelé hodnotící třemi hvězdami a více dosáhli při dráždivém vlnění Divokých koček erekce a ti co dali dvě hvězdy a méně zůstali zcela neteční. A já byl tak blízko.. Guilty pleasure? Jistě, ale problém vidím v tom, že ti, co zažívají u tohoto filmu pleasure, se necítí ani trochu guilty.. Své obdivovatele si to jistě najde, nicméně já mezi ně patřit nebudu i kdyby John Goodman ukázal při závěrečném tanci na baru zkamenělé nádobíčko Freda Flintstonea.. ()

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama