Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ten chlastem neustále zmáčený bar ošklivých kojotic musel po čase smrdět a lepit jako podlaha v hledišti na vsetínském zimním stadiónu.. Můj střízlivý odhad zní, že mužští uživatelé hodnotící třemi hvězdami a více dosáhli při dráždivém vlnění Divokých koček erekce a ti co dali dvě hvězdy a méně zůstali zcela neteční. A já byl tak blízko.. Guilty pleasure? Jistě, ale problém vidím v tom, že ti, co zažívají u tohoto filmu pleasure, se necítí ani trochu guilty.. Své obdivovatele si to jistě najde, nicméně já mezi ně patřit nebudu i kdyby John Goodman ukázal při závěrečném tanci na baru zkamenělé nádobíčko Freda Flintstonea.. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Tolik procent si to snad ani nezaslouží. Námět je mi sice blízký, ale stejně mě to neoslnilo. S hlavní hrdinkou jsem nesympatizoval už od začátku, film byl celkem dlouhý a některé scény bych s klidem vystříhal, protože to místy byly nudné. Kočky určitě nebyly na škodu, ale sami to moc nezachránily. Abych od hudebního filmu odcházel zklamaný, to se mi nestává, bohužel tady to tak dopadlo. Právě za hudební stránku a řadu pecek nebudu tak přísný, ale i tak to stačí maximálně na dvě hvězdičky. 35% ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je naprosto "o ničem". Není ani vtipný, ani dramatický. V podstatě je to jen jedna velká rádoby romantická slátanina, bez špetky originality či vyšších cílů. Na druhou stranu jsem chlap. A jako takový se bezproblémů vydržím dívat na výše popsanou blbost, pokud v ní poskakují spoře oděné překrásné slečinky a přesně do střihu a pohybu jim hraje populární soundtrack...Mám pocit, že jediný, kdo se skutečně pobavil, byl John Goodman. ()

Violeta 

všechny recenze uživatele

Kdysi před lety to pro mě byla dost bezvýrazná záležitost. Klasika - proměna mladé, nesmělé dívky s těžkým dětstvím v polodivokou kočku s polotvrdými lokty, která po velké životní zkušenosti zůstala stále krásnou, neposkvrněnou růžičkou. Teď, po pár letech, je to pro mě kupodivu nemlich totéž. Zajímavější pouze o to, že jsem byla schopná identifikovat roztomilou začínající Piper Perabo a Mariu Bello, která pro mě byla díky tomuto filmu jen "taková divná chlapanda". To samozřejmě po shlédnutí Dějin násilí beru všemožně zpět! ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o muziku tak ta je hodně dobrá, pokud jde o kameru a střih tak ne průměrný a pokud jde o příběh scénář a náročnost na výkony herců tak ty jsou minimální.Je to tak trochu oddychovej film kde nemusíte moc přemýšlet nemusíte se bát koho tu zase zabijou a nemusíte mít strach že přijde satan a odnese si vás jen kvůli tomu, že máte rádi modrou barvu:) Je tu i trocha romantiky a pár sexy koček ale jak už jsem řekl je to vyloženě oddychovej film, žádnej oskarák ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Z filmu byla vystřižena lechtivá scéna Violet Sanford (Piper Perabo) a Kevina O'Donnella (Adam Garcia). (Dlee)
  • Film je inspirován životním příběhěm Elisabet Gilbert, která v 90. letech pracovala jako první žena v tanečním baru Coyote Ugly jako barmanka a tanečnice zároveň. (Dlee)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama