Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikoho nenapadlo, že nově dovezené rostliny ze zámoří, umístěné v atriu mrakodrapu Hamilton Associatesprivezené, mohou začít obrovskou noční můru, která následovala Hluboko uvnitř zelených listů je spousty reprodu-kujících se mravenců, kteří se rozmnožují a rostou v neuvěřitelné síle (Intersonic)

Recenze (23)

castor 

všechny recenze uživatele

Prezentované jako akční záležitost, začínající jako trapný televizní paskvil a s přibývajícími minutami dokazující, že někteří lidé by prostě neměli pokoušet štěstí za ani před kamerou. Na scéně se totiž začnou objevovat obří, radioaktivní a samozřejmě pořádně naštvaní mravenci (i když, bacha, nemají rádi heavy metal), kteří si to trikově můžou rozdat leda tak s nějakou béčkovou záležitostí ze sedmdesátých let. Napětí a atmosféra nulové, herci nehrají, ale jen přebíhají před kamerou, „scénář“ vznikal v poklusu a režie si zavdá s kterýmkoliv dílem podprůměrného italského seriálu. Jako komedie to ale někomu může přijít vhod (možná i proto ta hvězda). ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak sem ziskal ke zhlidnuti dalsi dilko Freda Olena Raye hm tak co tu mame? obri mravenci zabijejici v mrakodrapu?! tak sem to dal a bez studu priznavam ze sem nadsen!!! Ray si to u mne v posledni dobe par ne uplne brilantnimi zetky rozhazel ale timle opet stoupnul v cene je to neskutecne debilni pribeh z neskutecne debilnimi herci co maji opravdu neskutecne debilni dialogy a je to opravdu neskutecna zabava tvrdte si co chcete ale ty mechanicky mravenci vypadaji porad lip nez kdyby si je vzal do prace treba nakej pocitacovej trikar spolecnosti Asylum ja sem proste uchvacen a za pet nedam jenom proto ze obcas ale opravdu jenom obcas mam i uctu k necemu cemu se rika filmova kvalita ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já bych byl na sebe nasranej, takže jednu za ty mravence tady nechat musím. To se přece jen tak nevidí.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já jsem zkrátka nepoučitelný. Fred Olen Ray mě už několikrát zklamal, ale přesto jsem mu chtěl dát znovu šanci. V jeho docela bohaté režisérské kariéře (i když převážně té odpadové), jsem tu a tam narazil i na docela koukatelné kousky. Někde ve skrytu duše jsem doufal, že by z toho mohla být nakonec alespoň průměrná podívaná. No spletl jsem se. Tento kousek je opravdu špatný a vlastně ani nevím, čím bych svou kritiku začal. Pokud však máte rádi céčkové braky, budete jistě spokojeni. O digitálních mravencích se asi nemá potřebu moc rozepisovat. Jistě si dokážete živě představit jakousi černou skvrnu, které na hlavě raší gumové kusadla. Jejich útoky především absence jakékoliv mimiky těla, mě však dokázala místy i rozesmát. Zvláště ve chvílích, kdy jakože skočili na svou oběť a všude začala stříkat umělá krev. Tvůrci se navíc snažili stupidní scénář okořenit množstvím laciných hlášek a situací, při kterých zůstával rozum stát. No a aby toho nebylo málo, herecké obsazení bylo až na pár jedinců doslova katastrofální. Nechci tady zbytečně spoilerovat (to prostě musíte vidět), ale tak debilní film jsem už dlouho neviděl. Zvláště když se tvůrci snažili do svého příběhu přidat i dávku akčnosti a právě tyto momenty byli mnohem horší, než samotní digitální mravenci. 20% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Dost filmů tohoto režiséra je v tmavých barvách a hojně hodnoceno položkou -odpad- a to je pro mne lákadlo. Sehnal jsem si šest filmů a postupně se na ně podívám. První byl film Konec světa, následovat bude Skleněná past, Superžralok, Zničující střet, Hadí stisk a Trosečnící vesmíru. Jsem zvědav, který bude horší nebo lepší. Hned na začátku jsem se zasmál. Jak botanik (Peter Spellos) dává dětem kytku v květináči a povídá: CITUJI - .....a nezalévat po půlnoci!!!!.......... Úvodní titulky jsou povedené a zajímavé. Grafika písma a to přibližování k obrazovce je efektní. Pak následuje asi půl hodiny seznamování s osobami, které se z různých důvodů potulují v sobotu ve výškové budově, která je následně zamořena mravenci. CITÁT - Já ti dám, ty přerostlej Ferdo!!!!!...... Trikově jsou ti mravenci až moc velcí, ale to se prostě musí přehlédnout. Hudba chvilkami paroduje filmové motivy jako je Alien, Predator nebo Spielbergovo Čelisti. Vlastně je to zatím velmi dobré a já se bavil. CITÁT - Vypadá to, že je někdo překousal....... ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina... V době počítačových triků sáhli nepochopitelně tvůrci k tradičnímu pojetí a mravence odlili snad z umělé hmoty. Proto vypadají nikoliv hrozivě, ale spíš směšně, asi jako Mládkovi mravenci v kredenci. Ono je ale ve filmu přehmatů "něurékom", chatrným a předvídatelným scénářem počínaje, značnou nerealističností postav konče. Celé je to jeden mravenčí slepenec, a pokud vám neschází trochu smyslu pro škodolibý humor, budete se dobře bavit. Na účet filmařů, pochopitelně. ()

Damielka odpad!

všechny recenze uživatele

No to snad ne?! Tohle že mají být hrůzostrašní mravenci? To už by se člověk víc bál při Zlatovlásce, kde mravenečci slibují Jiříkovi svou pomoc. I ve filmu Což takhle dát si špenát jsou oproti téhle slátanině doslova špičkové triky! Už jsme si s přítelem pouštěli ke scrabblím horší ptákoviny, ale tahle jednoznačně vede. Člověku při sledování Skleněné pasti sice běhal mráz po zádech, ale ne hrůzou, nýbrž z představy, že tohle mohl nějaký režisér a producent myslet vážně. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Trikově céčkové, ale často opravdu vtipné....viděl jsem už hodně mnohem horších filmů tohoto stylu...204. nejhorší film? Jděte někam! ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Obří, rozzuření a radioaktivní mravenci. Tak proč tu jen tak sedíme v téhle předražené káře?!" Gumoví i počítačoví mravenci trápí zaměstnance a návštěvníky jednoho mrakodrapu, toť celý příběh. Je to ovšem pořádná zábava. Směska hlavních postav je zajímavě prdlá, takže o šílené hlášky není nouze. Mravenci vypadají docela dobře, akční scény s nimi jsou už horší, ale vše zůstává zábavné. Z celého filmu je nadmíru jasné, že se jedná především o komedii, než vážně míněný akční film. Velmi špatný je ovšem soundtrack, který doslova trhá uši a bolí z něj hlava. Také některé postavy jako například malá tlustá holka s namalovanou pusou, nejsou vůbec sympatické. Naopak velmi povedená je postava tlustého zahradníka, jemuž se celý film jen ztrácejí pracovníci, a on je nachází mrtvé ve svém zahradnictví. Podnikatel, to prostě nemá lehké. ()

dannyd14 

všechny recenze uživatele

Nebolo to ani tak zlé, ale bola to proste blbosť. To je všetko, čo k tomu môžem povedať a film už vôbec nechcem v živote vidieť ani za milión! Tá 1 hviezda z milosti. ()

pikacu odpad!

všechny recenze uživatele

Co ma tento nazov spolocne s dejom? Ok ok, je to silne slovo, dej... Pri pozerani na bakelitovych mravcov som si s lutostou spomenul na Karla Zemana. Ten by tych mravcov urcite urobil lepsie, navyse v 50tych rokoch minuleho storocia. Ale ako je mozne nieco taketo natocit v 21. storoci? Na to treba mat fakt dobry zaludok a hlavne odvahu. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Kolik mohl dělat rozpočet na tento (zdráhám se napsat film). Najmout pár ochotníků z ulice, kteří pojedou naostro ze čtecího zařízení. Kulisy a makety mravenců vyrobí chovanci nějaké chráněné dílny (při vší úctě). Scénář není třeba psát, nějak to na place ztlučem. Lidi jako skriptka nebo kdokoliv, kdo by držel pohromadě děj (vlastně sorry, on tam prakticky žádný není) nejsou důležití. Takže to máme maximálně pět filmovacích dnů. Hmm levná sračka, to se vyplatí. Vždycky se najde pár blbečků, co na to budou koukat. Akorát jsem nepochopil jednu věc. Proč té děsně nesympatické bábě teče krev z držky, když ji právě kousli do nohy..... ()

Dickator odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jako parodie by to nestálo za nic, nepřirozené dialogy, ač ne zas tak příšerné herecké výkony, scénář stojí za... To se ani nesluší říkat, zkrátka nemám slov. Odpad. ()

Rajo odpad!

všechny recenze uživatele

Pod nazvom tohto filmu si mozeme predstavit hocico, ale len malokomu by napadlo ze pojde o geneticky zmutovane mravce ktore napadli mrakodrap. Tento film ak sa to da takto nazvat, by som zaradil medzi najhorsie filmy na svete. Musim povedat, ze v pozicovni ma velmi zaujal obal hyriaci grafikou az tak, ze som si ho musel poziciat. Ale co nasledovalo po vsunuti disku do prehravaca? Snad najhorsie prezitych 90 minut mojho zivota. Kvalita obrazu ako z nejakej telenovely (este aj tam to vyzeralo lepsie), absolutne neznami herci, pozor, UMELE mravce ktore boli robene pocitacom jedine ked ich bolo viac ako 2 na obrazovke a k tomu neskutocne trapne hlasky typu:"takto velke mravce predsa nie su" a odpoved "tomuto to nikto nepovedal" skutocne nepatria do zanru oznacenia horor. ()

Luqe 

všechny recenze uživatele

No verte alebo nie davam mu jednu hviezdicku ze ma dokazal tento film s rozpoctom mensim ako moje vreckove tak dobre rozosmiat. Uz dlho som sa tak nepucil. Herecke vykony hodne Oscara ! Hovadina najvyssieho stupna - sledujte na vlastne riziko ! Rehoooooooooot ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

"To není možné, tak velcí mravenci přece nejsou ! Hm tomuhle to nikdo neřekl ..." - No doufám, že mě nikdo neukamenuje za moje hodnocení, ale já jsem se skvěle pobavil. No fakt. Plastikový mravenci na baterky pobíhají po mrakodrapu a honí partičku lidi z nichž půlka dostala roli proto, že se dokážou tvářit drsně a ta druhá zas díky tomu, že se dokážou tvářit laxně. Hercům asi nikdo nedal scénář, ale zase jim dal zbraně se slovy "Hrajte si" a podle toho to taky vypadá. Všichni hází drsný hlášky a někteří umřou a jiní zase ne. No a všude ty mravenci co milujou kafe s cukrem ! Ne ne, nemůžu dát Odpad! , ne, že by se tedy z filmového hlediska nejednalo o děsnou sračku, ale jako komedie to bylo vážně vynikající, nemůžu si pomoct. 60 % ()

Katy19 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapný film se strašnými hereckými výkony. Mravenci z umělé hmoty nahánějí strach asi tak jako navztekanej jorkšír naší sousedky! Pro mě ztráta času. Od toho ruce pryč. Horor si představuju jinak! ()

Reklama

Reklama