Reklama

Reklama

Obávaný vrah žen, který ohrožuje Los Angeles, postupuje při svých krvavých činech podle určitého systému. Bezradná policie, která by ráda vyřešila jeden ze svých nejtěžších případů, na něj nasazuje mladou Sally Powersovou. Její nadpřirozená schopnost vžít se do situace jiných lidí ji přívádí do životu nebezpečné role: stává se z ní perfektní oběť... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (2)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Z počátku jsem se dost bavil, ale postupem času bohužel film zklouzne ke klasickým klišé o masovém vrahovi (sledujícím jak jinak "vyšší či umělecké cíle", spojování bodů na mapě do tvaru pentagramu či Vitruviánského muže!, no ty vole...) a navíc zůstane poměrně dost krotký. James Remar je můj oblíbenec, který nicméně již stále zůstává zapsán především jako Richard ze Sexu ve městě. Tady si fakt zábavně odbývá tak strašně absurdní kreaci detektiva (který se rozvedl, nadřízení ho neuznávají kvůli tvrdým metodám, chlastá, nikdo s ním nechce dělat! no ty vole...na nočním stolku vedle flašky burbonu Vladaře od Machiavelliho, směju se, i když to píšu), že mi to vydrželo minimálně do půlky filmu se bavit jeho kreacemi. Ve druhé přišlo pár perliček třeba v podobě Timothy Learyho (který s Cravenem natočil třeba ještě Shocker) jako oddávajícího na svatbě celebrit v LA, že tomu nakonec napálím trochu nezaslouženě tři hvězdy (možná jsem jen teď viděl moc céček). Čert ví proč vlastně kariéra Laryn Locklin (PEVNOST) trvala v podstatě jen tři roky. V ČR vydal na VHS Warner home video. (Orel s roztaženými křídly je terminus technicus přímo z filmu, nikoli má přebujelá fantazie či snad překladatelská interpretace). ()

John80 

všechny recenze uživatele

Pátranie po vrahovi žien a najata žena , ktorá sa svojou nadprirodzenou schopnosťou vie vžiť do situácie inich ľudí 3* ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama