Reklama

Reklama

Recenze (4)

miklaras 

všechny recenze uživatele

Lion vs. Lion jsem sháněla dlouho a nezklamal. Klasická kung fu záležitost potěší hlavně přítomností Wonga Yu, svalnatého člena Venoms Lo Menga a Wang Lung Weie, kteří si tu báječně zakopali. Režie se trochu netradičně ujal výborný herec vedlejších rolí Chin Yuet Sang ve spojení s Hsu Hsia. Oba režiséři zároveň vytvářeli akční choreografie a dali si záležet na vynikající kameře, což je pro Hong Kong trochu netradiční. 7/10 ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála SBček, který se mi fakt líbilo. Jednak je to celkově perfektně natočený. Debilní humor brzy docela ustoupí stane se spíše střídmým jevem. Souboj "lvů/draků" je fakt excelentní, nikdy jsem nemyslel, že by se mi tato scéna, která mne v asijských filmech často otravovala, mohla tak hrozně líbit. A pak je to hlavně díky jednomu z těch dvou hlavních hrdinů, který je sice trochu prostého ducha, ale řeže to tam hlava nehlava a vůbec nikdo na něj nemá šanci ... choreografie soubojů je zde právě perfektní, žádné dlouhé protahování, pár dělovek a deset týpků se válí na zemi, fakt namakanej a dobře "zahranej" "kung-fu drtič" ... Tento film je fakt hodně v pohodě ... ()

Reklama

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Tenhle film předchází velmi dobrá pověst - a musím říct, že mě nezklamal. Ba co víc, dokonce mě příjemně překvapil. Je nádherně funkční v akční, dramatické i komediální rovině (tedy pokud máte hongkongský humor rádi) - a nebýt neodbytného pocitu, že některé pasáže ve střední části filmu měly být kratší a finále akcentovanější, bylo by to za plných tučných pět. ...A zas jsem si jednou připomněla, jak moc mám ráda Lo Menga (který je tu - jen tak mimochodem - ve výborné formě)... ()

Navaran 

všechny recenze uživatele

Lion vs. lion je příjemná kopačka na dlouhé večery. Wang-Yu tu má opět dokonale padnoucí roli, Wang Lung Wei jeko největší podlý padouch nikdy nezklame, a dokonce i jinak velmi toporný Lo Meng se to vyřádil :) Velcí maniaci si film užijí(zvláště samotný lví tanec je vypečený;-) ) ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama