Reklama

Reklama

The Slim Shady Show

  • USA Eminem: The Slim Shady Show
všechny plakáty

Obsahy(1)

V minulosti Marshalla Matherse se ocitáme očima Eminema. Gang středoškolských studentů se Slim Shadym v čele se potýká s vězením, problémy ve škole, drogami vyrostlými na zdi v koupelně, bezhlavým Kurtem Kobainem a dalšími absurdními situacemi. A je to hlavně vina Shadyho, že kreslený seriál, s průměrnou délkou epizody kolem šesti minut, není moc vhodný pro děti. (T-pack)

(více)

Recenze (4)

Smartynko 

všechny recenze uživatele

Tento počin je čistá recesia, takže nečakajte nejaký duchaplný príbeh. Krátky seriál miestami humorom dosť pripomína South Park. Niektoré scény sú fakt podarené. Povahy postáv sú vykreslené karikaturistickým spôsobom a to na maximum. Žiadnu zložitú angličtinu v ňom nenájdete, takže si každý trošku inteligentnejší jedinec domyslí o čo sa kde jedná. Celkovo to asi nebude pre každého, ale fanúšikom Eminema vrelo odoporúčam. Dávam 4/5. PS: Súhlasím s T-Pack(om), tiež sa mi páči ako si Shady robí srandu zo svojho mladšieho ja v podobe Marshalla. I'm tellin' you, don't fuck this up. Virgin! :D ()

PKD 

všechny recenze uživatele

To byly časy tenkráte u večerní MTV. Nemůžu uvěřiti, že je to přes 20 let. Eminem, Marshall Matters, Big D, N´STINK, Pristina Gaquilera (u které zde dojde i na velké odhalení) Souht Park a další.;-) Už jen některé názvy celkových 9 episod stojí za to: 1. The Party Crashers 2. Plexi Max Extravaganza 3. Dyke Hills Mall 4. Movie Star Marshall 5. The Slimshank Redemption 6. Ouija Board Blunders 7. Devirginization 8. Parent/Teacher Night 9. The Ass and the Curious ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Yo, was crackin'? Má to světlá místa, Ken Kaniff je geniální, moc dobrej je Dave, Shady správně ostrej cápek, plus dávám i za to, jak si dělá Em srandu z vlastní mladické neschopnosti v postavě Marshalla. Jinak ale docela průměrný kreslený seriál. ()

Reklama

Reklama