Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdy nestůjte v řadě. Nikdy neplaťte za vlastní pití. Nikdy nestůjte vedle trapáka.  Slušňák Clifford má rande s krásnou Kelly. Ale když ji přijede vyzvednout, je ona pryč se svým bývalým, DJjem v nočním klubu, na cestu si vzala auto své spolubydlící Margo. Margo a jejich třetí spolubydlící CeCe přemluví Clifforda, aby je svezl, nejdříve za Kelly do nočního klubu, pak na celonoční jízdu losangeleskou noční scénou za hledáním nové lásky CeCe, rockové hvězdy Bruna X. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

kebom 

všechny recenze uživatele

Film, teda skôr mydlová opera, znamenala pre Depeche Mode riadny neúspech. Nesprávne načasovanie a nie príliš kvalitný snímok pre amerických teenegerov osemdesiatych rokov urobili z kvalitnej titulnej pesničky "len" B stranu singla (Na A strane je hit Stripped). Mimochodom film som videl po"častiach" na youtube... Sledovať sa dá, ale vyšumí ako šumienka. Inak môžem sa pochváliť vlastníctvom originál vinylového LP soundtracku k filmu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Pri miernej opici v sobotu ráno k raňajkám ťažko nájsť vhodnejší film. Ukážka 80. nevkusu, wtf vtipné scény, pekné mladé herečky (Daphne Zuniga je neuveriteľná), mladícka rozorvanosť a hľadanie samého seba. Jedna hviezdička navyše za depešácku záverečnú But not tonight. Aha, ešte by sa film dobre pozeral na nejakej party po polnoci. A Bruno X je proste brutálny macher. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč s Moderními dívkami ztrácet čas, je dívčí trio, na kterém nejpíš se zalíbením spočine oko kteréhokoli heterosexuálního muže, a především Virginia Madsen vypadá jako ztělesněný sen každého puberťáka. Bohužel scénář je pitomoučký i na segment filmů určených pro teenagery. Celkový dojem: 15 %. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Začátek je ještě typická osmdesátková záležitost, a na to se dá koukat. Jakmile ale skupinka dorazí na diskotéku plnou pankáčů, film začne být naprosto o ničem, a dál se poměrně nepochopitelně všichni plácají mezi autem, ulicí a pochybnými podniky. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu jsou záběry na svítící cedule známých ulic, z nichž jedna je i ulice Melrose Place. Na této adrese natáčela Daphne Zuniga stejnojmenný seriál. (Fenk)
  • Clayton Rohner si ve filmu střihl dvojroli - nesmělého Cliffa a pěveckou star Bruna X. (Fenk)

Reklama

Reklama