Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco v ALMOST FAMOUS hraje Francis McDormand ustaranou matku prosazující heslo neber drogy, ve filmu LAUREL CANYON si zahrála drsnou rockerku, pro kterou jsou drogy a volná láska běžnou součástí života. LAUREL CANYON je známé údolí v Hollywoodu, ve kterém mají své luxusní rezidence producenti a hudební hvězdy. V jednom takovém honosném sídle mají nahrávací studio a zároveň bydlí Jane se svým milencem, rockovým guru Ianem. Jejich bohémský život ale jednoho dne naruší Janin syn Sam, který úspěšně dokončil studia medicíny na Harwardu a nyní se vrací do LA dokončit postgraduální studium neuropsychiatrie. Není sám, přivezl si s sebou svou dívku ze studií Alex. Mladý pár ovlivněný konzervativním způsobem života na Harwardu se střetává s jinou společenskou realitou. Jane se bude muset znovu naučit, jaké to je být dobrou matkou svému synovi. V roli mladého medika Sama uvidíte Christiana Balea (Americké psycho, Království ohně), jeho přítelkyni Alex hraje krásná Kate Beckinsale (Pearl Harbor, Underworld, Van Helsing). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vztahovka kořeněná čtyřmi až pěti druhy pepřů, která ale stejně furt nemá dost silnej chuťovej nádech. Výdech. Vzdech. Dech. Pech. Do toho nám hraje dost ufrňěná hudba, se kterou bych v uších nešel krmit ani husy. Všichni herečtí herci potěší, z toho nejvíc asi Kate Beckinsale a to svým andělským vzhledem, jo krásná. Příště, až se na to kouknu, se na to už rači nikdy nekouknu, páč hodnocení by spadlo minimálně o dva body dolů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $3,663,356Tržby Celosvetovo $4,412,203║ Dráma zo života čo sa na nič viac než nemusí nehrá, a to je škoda, že tak tomu chýba trošku hlbší dejový či rovinný nádych čo by mohol viac upútať a prípadne poučiť ako to v živote chodí. Tak trochu je to film bez riadneho konca, proste prídu titulky a pocit je potom ťažko stanoviť k tomu čo bolo videné. Christian Bale svojou úlohou a teda jej stvárnením samozrejme aspoň o triedu všetkých prečnieva a to tam majú 3 hlavné postavy na vlas rovnaký priestor. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Prisel, videl, odesel...byl zapomenut. Takhle nejak se da shrnout pocit z tohoto filmu. Psychologicka sonda o pokrivenych lidskych vztazich. Pribeh je inteligentni, uprimny...ale konec prilis, prilis otevreny a na divakovi lezi velke bremeno, aby si ho domyslel. Coz je skoda. Herci ve svych rolich exceluji, Ch. Bale jako syn volnomyslenkarske matky, ktery se snazi nebyt takovy looser jako ona (navic je tim typickym dobrakem, co v pripade sance na hrich nikdy neprekroci hranici...); jeho snoubenka, ktera se hleda a kdyz "ujede", je zmatenejsi nez na zacatku; samotna matka (hudebni producentka) a jeji x-ty mlady milenec, ktery nevi, co od zivota chtit... Vse je skvele zahrano, par scen vkusne doplnuje hudebni podkres, ale ten konec...ten nemohu tvurcum odpustit, je to jakobyste pluli na lodi po rece smerem k mori a kdyz na to more konecne vyplujete, usti reky zmizi z dohledu, najednou spadne opona a .... ()

3497299 

všechny recenze uživatele

Nedostatek obsahové invence v lehce vyčpělém intelektuálním hávu načichlý zastydlou sexuální revolucí. Typický film pro „Americké nezávislé léto“, aneb „ukážeme vám, jací jsou mladí američtí inkousti, jak je známe my“. Lehce slabší, než průměrný studentský film. Kromě toho nesnáším rádobyumělecké bohémstvo se svojí cool a free fazónou. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Takovéhle filmy jsou fajn. Prostě poklidné drama o lidech, kteří řeší obyčejné lidské starosti. Zkrátka film ze života, každému osud připraví něco jiného. Bale a Beckinsale na začátku svých hvězdných kariér a už tenkrát předvedli dobré výkony. Hodně se mi líbil Alessandro Nivola, jeho silné charisma a pohled na život. 70% (with J.) ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama