Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $3,505,963║ Námet by ani nebol tak zlý len to dosť nudné spracovanie asi vďaka neskúsenému režisérovi Randalovi Kleiserovi. Vychádzajúca herečka Amanda Bynes ako streštená pubertáčka nie je zlá ale slabunký scenár a teda z neho vyplývajúce dialógy jej viac nedovolia ukázať sa v lepšom svetle, ako jednohubka cez nudný deň sa to dá zhltnúť, ináč to moc nedá a ani nepovie. /35%/ ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Blbina pro desetiletý holky. Koukat se na to s jistým sebezapřením dalo, i když po pár minutách jsem chtěl od telky zdrhnout. To jak Amanda Bynesová křepčila na tom zoufale trapným koncertu, to teda byla síla. Po pár minutách bylo jasný jak to dopadne, takže záleželo na tom jak to je natočený. Celkem blbě. Jediný na co se dalo dívat byly exteriéry. ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dokonce uvažovala o tom, že tomu dám i 3*, ale pak jsem se probudila (a taky to mělo příííšernej konec). Je to hrozný, protože filmy tohohle typu nesnáším (je to jako sestry Olsenovi a jejich filmy se všema těma bublinkovýma střihama a podobnýma ptákovinama), ale já jsem se pobavila. Některý vípky stály za to a občas mi scény soupeření přišly přímo k popukání. Chjo, vypadá to, že jsem klesla hluboko...:) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Asi po pěti minutách mi bylo jasné, jak to celé bude, ale přesto mě to bavilo. Bylo to příjemné a chvilkama i vtipné. Amanda Bynes byla úžasně roztomilá a Chris Carmack měl stejnou roli, jako v O.C. (zřejmě by se na nic jiného ani nehodil). Suma sumárum, opravdu fajn romantická komedie s příjemnými herci a muzikou. ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Slabulinká teenege komédia s dejom tak zaujímavím, že je výborným uspávadlom. Môžno to kategóriu deciek bez občianského pobaví, no keďže je som právoplatným občanom už dosť dlho, hodnotím ako hodnotím. Základná pointa je spomenutá už v úvodných piatich minútach filmu, takže ak ste si svoj preukaz už vyzdvihli, choďte si radšej niekde sadnúť a nemárnite čas týmto "filmom". Ja som mal smolu... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama