Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od tragických událostí ve Woodsboro uplynuly dva roky. Sidney Prescottová a Randy Meeks, nyní studenti Windsor College, se pokoušejí dát si své životy do pořádku. Cotton Weary je na svobodě a snaží se ze svého nešťastného uvěznění profitovat. Gale Weathersová napsala bestseller Woodsborské vraždy, který se stal předlohou pro film Bodnutí s Tori Spellingovou v hlavní roli Sidney. S blížící se premiérou filmu začíná koloběh smrti nanovo. Dewey Riley okamžitě přilétá z městečka Woodsboro, aby se pokusil ochránit Sidney, svou "náhradní sestru". V tomto pokračování slavného hororu z roku 1997 se však zužuje okruh podezřelých pouze s narůstajícím počtem mrtvol! (HBO Europe)

(více)

Recenze (368)

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Je to dobré nebo špatné? Rozhodně to je lepší průměr... Není to ale lepší než jednička... To je problém většiny dvojek... ()

Fipuuuu 

všechny recenze uživatele

Nejlepší hláška byla, když Dewe (David Arquette) řekl Gale (Courteney Cox) „Máš místo srdce mrazák!” + Nesmrtelný Dewe! ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Dvojka hororové klasiky pokračuje ve stejném duchu jako první "Vřískot", je dílem stejného režiséra, zůstala i většina herců v podstatných rolích. Stále je to vcelku zajímavé a napínavé pokoukání i když oproti prvnímu filmu víc překombinované a přepálené, takže spíš průměr. 60 %. ()

Lendak 

všechny recenze uživatele

Po celkom dobrej jedničke, som mal prakticky nulové očakávania ohľadom dvojky. A aj to málo, čo som chcel tu ani nieje. Dych berúci úvod tu bol vymenený za nudnú, nevtipnú, vec s nulovou atmosférou. A to isté sa dá povedať aj o postavách. V jedničke boli celkom sympatické postavy (na slasher celkom nečakané), tu si ani u jednej nepamätám jej meno, a vlastne ani ich smrti, ktoré tu sú dosť nudné a nezaujímavé. Finálne rozuzlenie tiež nič moc, jediné čo by som mohol pochváliť bola celkom dobrá, napínavá scéna v aute ktorá mi ale prišlo dosť naťahovaná. VERDIKT: Obrovský prešľap oproti dosť zaujímavej a vtipnej jedničke. 3,5/10. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

No, já musím říct, že to bylo o dost lepší jak jednička. Je mi jasný, že půjdu proti davu, jak to bylo i u pár předchozích recenzích. Bohužel jsem tento díl začal sledovat jeden den a dokoukal jsem to další den a musím říct, že mě opravdu zajímalo jak to skončí. Nakonec jsem to dokoukal druhý den a musím říct, že to je o něco lepší jak jednička. Zvrat je lepší jak v prvním díle. Vraždy jsou dobře udělaný. Originalita je v tomhle filmu cítit na každým rohu. Děj je skvělej. Postavy taky. Herci hrají dobře, ale Courteney Cox v tomhle filmu opravdu nemusím. Soundtrack je skvělej. Některý songy, poslouchám do teď. No je to o dost lepší jak jednička. A opravdu se nemohu dočkat toho až uvidím 3. díl. 9/10 Bylo to svižnější než první díl. ()

Lilith03 

všechny recenze uživatele

Hlavní postava zas nezemřela, což mě mrzí, doufala jsem v to. Postupně jsem si našla cestu aspoň k reportérce a tomu policistovi, ale jinak teda hrozné. A konec velmi slabý. ()

F2003F 

všechny recenze uživatele

Scenáristická samoúčelnosť. Mínusy: absencia logického konania a zdravého rozumu postáv v život ohrozujúcich situáciach, ak ste videli Scary Movie bude neľahké sa na každej scéne schuti nesmiať (Dewey - Doofy), postrelenie platí smrteľne len pre postavu, ktorej to napísali (Monica Geller rozchodí náboj v bruchu, postih zas niekoľko rán nožom). Plusy: Sidney už ovláda kungfu a sem-tam aj niečo hrá, vrah sa odhalí sám lebo inak to vymyslieť tí retardi nedokázali všakže. Po všetkom nutnom odpútaní sa od toľkých výstredných vlastností znemožňujúcich príbeh pozdvihnúť na úroveň oddeliteľnú od iných bežných slasherov je to koniec koncov odľahčene dobrá podívaná. ()

Pasternak 

všechny recenze uživatele

Tak tady mohu vyzdvihnou pouze masku. To je na 120 minut dost málo, že? Ještě byla docela originální scéna v autě, tedy především vylézat okýnkem u řidiče přes vraha, který možná žije, možná ne. Jinak trapné, trapné, trapné, trapné a to především konec. Podle mě to ale nesplnilo ani to základní - udžet u diváků napětí. ()

LooX 

všechny recenze uživatele

Skoro pořád se stává (a u hororů obzvlášť),že druhý díl se jen pokouší vytěžit z dobrého jména jedničky,vytřískat z toho dobrého jména co nejvíc peněz,svou nekvalitou to dobré jméno totálně pojebat a pak se válet po videopůjčovnách a čelit asolutnímu nezájmu.Proto je Vřískot 2 příjemným překvapením,protože je dokonce ještě lepśí než jeho pŕedchůdce. Na scéně se opět objevuje vrah v bílé masce a černé kápi,Jamie Kennedy nám řekne pravidla dvojek a zábava může začít! ()

MariusDee 

všechny recenze uživatele

Myslím, že v tomto pokračování už přestřelili únosnou mez..až tak, že mi to přišlo jako parodie svého předchůdce ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Tak náběh dobrý, do 2/4 to vypadalo na podstatně lepší než 1, čemuž pomáhali i herci. No jenže pak to přijde. Najednou obrátila logika a z filmu vyfičela. Stupidní chování postav, neskutečně hovadský závěr, Craven si snad dal 12 piv nebo nevím.......to zase bylo asi v álějích nablito...........opět za Courteney Cox 1* navíc, je to kus :) ()

wrzec 

všechny recenze uživatele

Wes Craven natočil typické pokračování, ale díky určité sebeparodii a fungujícím odkazům, to nespadá mezi lehce zapomenutelné dvojky. Navíc žanrově skvělé a jako ve správné dvojce je zde více vražd, které jsou ještě propracovanější. ()

Lukkyn 

všechny recenze uživatele

Dvojka jakmile má horor za jménem dvojku smrdí to průserem. U Vřískotu se naštěstí podařilo Cravenovi udržet laťku na stejné výšce ne-li ji občas mírně překročit. Přinesl docela slušný nápad, postavy se vrátili a člověk si je už nějak oblíbil. Samozřejmě konečné opětovné vstání hlavního záporáka - no vím, že to měl být zřejmě joke ale to už bylo moc!!! ()

Související novinky

Zemřel herec David Warner

Zemřel herec David Warner

25.07.2022

Nekorunovaný král filmových „záporáků“ a britský džentlmen s neuvěřitelně plodnou kariérou, která čítá na dvě sta třicet filmových a televizních rolí - těmito slovy by se dal představit David Warner,… (více)

Reklama

Reklama