Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O tom, že člověk si své rodiče nevybírá, ví doktor Martin své. Netuší ovšem, jakou lavinu nepříjemných situací jejich nečekaná návštěva v Portwennu spustí. Zatímco Martinův světácký otec Christopher je samý úsměv, jeho matka Margaret zatrpkle mlčí a tváří se nezúčastněně. Když Christopher prozradí hlavní důvod návštěvy, jde veškerá slušnost a dobré způsoby stranou. Doktor Martin se musí postavit za ženu, která jej skutečně vychovala a předala mu schopnost rodinné pospolitosti. Jak uspěje proti chladné vypočítavosti svých rodičů? (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo tohle vymýšlí... asi budu muset odvolat to s tím "seriál pro relax", protože u tohoto dílu se mi vařila krev od začátku do konce. A zvlášť tu matku bych tak nakopla do zádele, že by si na nějakých 40 let už nikdy nevzpomněla. Jak tohle někdo může říct. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od seriálu Doc Martin očekávám především suchý humor. Ten se sice v šesté epizodě dostavil jen v omezeném dávkování, ale vynahradil mi to dostatečně dramatický příběh, který dodal titulní postavě novou hloubku a mnohé vysvětlil. Na oddechový seriál velmi solidní zápletka. ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama