Reklama

Reklama

Doktor Martin - Série 3 (2007) (série)


Doktor vždycky zvoní dvakrát (S03E04)

(epizoda)
  • Velká Británie The GP Always Rings Twice (více)

Obsahy(1)

Martina by nikdy nenapadlo, že implantát s přípravkem proti osteoporóze, vpravený člověku pod kůži, může mít jiné než léčivé účinky. Jenomže to, co tahle věcička udělala s jeho tetou, nad tím opravdu zůstává rozum stát. Úplně jí rozházela hormony! Jak jinak si vysvětlit ten její náhlý – a kdyby jen platonický! – zájem o toho mladého muže o víc než půlstoletí mladšího? Jenomže teta Joan v tom má jasno: nemusí přece být každý člověk takový samotářský kakabus, jako její učený synovec! (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem viděla sérii poprvé, dívala jsem se celkem se zájmem. S odstupem času vidím silné nedostatky. Hlavní bolest je nacpat do jednoho dílu nějaké téma a namontovat to na lidi z vesnice. Ta má sice omezený počat obyvatel, tak občas necháme přijet nějaké příbuzné nebo někoho odjet ... a zase se vrátit. Nemůžu si pomoct, seriály vnímám jako průměrnou závbavu pro televizní diváky. Jen tu a tam se najde výjimka potvrzující pravidlo. Ovšem Doktor Martin patří do půměru, nikoliv do výjimek. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se přiznat, že když jsem si přečetla zdejší obsah epizody, tak jsem byla zvědavá a těšila se. K povaze tety Joan mi náhlý - a kdyby jen platonický! - zájem o mladého muže o víc než půl století mladšího moc neseděl. Tak jsem byla zvědavá, co se z toho vyklube a říkala si, že i kdyby to bylo přesně tak, jak se v obsahu píše, tak já mám pro ty generační lásky slabost, nu proč ne. A musím teda říct, že ty houpající nohy mě šokovaly snad úplně stejně jako milého doktůrka. Po promluvě tety a synovce jsem musela dát tetě zapravdu, i když konce potom bývají většinou hořké. Nadbíhání tmavovlasé krasavice a Louisyna žárlivost taky pobavilo, takže já hlásím spokojenost. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Téma čtvrté epizody bylo výborné a teta Joan, jež dosud působila jako pevný pilíř, o který se může Martin v případě nouze opřít, pobavila jako nikdy. Je to zvláštní, ale přestože se nejednalo o mou příbuznou, stejně jako doktor nemůžu ten obrázek dostat z hlavy. Bohužel. A aby toho nebylo málo, Martin opět ukázal, že umí oznámit tragickou událost s nebývalou empatií. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama