Reklama

Reklama

Doktor Martin - Série 4 (2009) (série)


Porodní krize (S04E06)

(epizoda)
  • Velká Británie Midwife Crisis

Obsahy(1)

Do Portwennu přijíždí nová porodní asistentka Molly a hned se dostane do konfliktu s Martinem kvůli rozdílným názorům na Louisino těhotenství. Bert nechá ve své restauraci pracovat manželku místního pytláka Marigold a v jeho nabídce se začne objevovat zvěřina. Martin u Marigold i jejího muže zjistí zdravotní problémy, způsobené zkaženým masem. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda mi zapadla do šedého průměru. Váhal jsem, zda udělit dvě nebo tři hvězdičky a nakonec jsem se rozhodl pro tři jen proto, že mě seriál dlouhodobě baví a nechtěl bych se k němu zachovat jako podrazák. Děj mě tentokrát každopádně příliš nezaujal, jen jsem se naštval, odmítání očkování a domácí porody mě vytáčejí víc, než doktora Martina. ()

bubun 

všechny recenze uživatele

Člověk vždy rád vidí staré známé tváře, zde je to šílená dula Molly v podání Gemmy Craven, kterou jsem si oblíbila v seriálu Father Ted (5.epizoda 1.série). Good luck with the book! ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koukám, že nejsem jediná, co chtěla jít s hodnocením níž jak na tři hvězdy a dává je spíš z důvodu, že má pocit, že si to ten seriál nezaslouží. :D Ale pak jsem si řekla, že se přece jen v tomto díle pohnul děj zase o kus dál, i když pro mě trochu nudně. Hele... já doufám, že se to trochu vzpamatuje a bude líp, protože já už se, přiznávám, nevydržím dívat na epizodu v kuse - za mě čím dál větší nuda. Ještě dvě epizody a máme konec této řady a já pořád doufám v mnohem větší zapojení Edith, která by mohla do dění (aspoň v té hlavní milostné lince) přinést trochu toho vzrůša. Fakt nevyužitá a přitom tolik zajímavá postava. ()

Reklama

Reklama