Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin se snaží Louise říct o své nové práci, ale vždycky ho někdo vyruší. Joan, jejíž farma zrovna neprosperuje, inzeruje pronájem pokojů. Jejím prvním nájemníkem se stává starý známý stižený zácpou a páchnoucím dechem. Martin u něho určí správnou diagnózu, ale dostává se do konfliktu s asistentkou Pauline, která mu tajně čte poštu a rozčílí jí, že nic neví o jeho odchodu do Londýna. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tak, asi budu prostě vždycky v týmu Edith. Jasně, je divná a to velmi podobně jako Martin. Emočně je taky někde na spodní hranici, ale mám za to, že to hlavně díky ní se Martin dokázal znovu podívat na krev, aniž by se pozvracel, nebo omdlel a že právě ona mu otevřela nové možnosti. Zatímco Louise tu scénáristi přisoudili těhotenské hormony, díky kterým se mezi naše dva hlavní hrdiny staví jen vysoká zeď - která ale padne, co si budeme povídat. To, co dělají z tety Joan se mi taky moc nelíbí, existenční problémy jsou fakt naprd a dokáží s člověkem pořádně zamávat, ale ona se začíná chovat jako Bert a dva Berti by byli na tento seriál fakt moc. Taky si neodpustím rýpnutí do postavy Pauline, bože, oni mi tu herečku ještě zprotiví! :D Dějově se mi v tomto díle moc líbila doktorova linka. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát mi tvůrci seriálu přece jen spravili náladu, doktorovy přípravy na odchod do Londýna konečně trochu rozvířily hladinu, která byla už delší dobu olejově nehybná. S Luisou byla sice nuda jako obvykle, ale Edith měla v rukávu nějaké to překvapení, takže se s protestující Pauline postarala o solidní zábavu. Navíc má pro mě název epizody jistý osobní význam... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama