Reklama

Reklama

Doktor Martin - Série 6 (2013) (série)


Lékárna na rohu (S06E05)

(epizoda)
  • Velká Británie The Practice Around the Corner

Obsahy(1)

Paní Tishellová se vrací do vesnice, ale její náklonnost k Martinovi rychle vyprchá, když ji doktor označí za nezpůsobilou pro samostatný výkon její práce. Penhale chce být přijat do elitního vojenského oddílu, ale při tréninku v přírodě se ošklivě zraní vlastní zbraní. Morwenna a Al zjistí, že už si delší dobu dopisují prostřednictvím webové seznamky. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuhle epizodu si pro sebe ukradli Morwena a Al. Alespoň pro mě (i když jsem si pro ni představovala spíš Mikea, byť s obsedantně-kompulzivní poruchou, tohle už je do třetice fakt trochu ohraný). Rozhodně bych jim dala více prostoru a vynechala kurz pro přeživší konstábla Penhaleho. Já mám z toho chlapa takové rozporuplné pocity - ale to jsem měla i z konstábla Marka. Uvítala jsem návrat paní Tishellové, já ji mám prostě ráda a jsem zvědavá, jak to teď bude, když to jednostranné cukrblikování s doktorem už nepřichází v úvahu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od předchozích epizod jsem se tentokrát až tak dobře nepobavil, Penhaleovo dobrodružství v divočině bylo v podstatě o ničem a ani ostatní dějové linie mě nenaplnily bezbřehým nadšením. Pátý díl na mě prostě působil takovým unaveným dojmem. ()

Reklama

Galerie (5)

Reklama

Reklama