Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Louisa chce i s malým Jamesem odjet na několik týdnů do Španělska a chystá se na cestu. Martin si všimne na jejích rentgenových snímcích anomálie, která by mohla v letadle způsobit vážné komplikace. S Penhalem spěchá na letiště. Al má pro Ruth obchodní návrh ohledně jejího domu, zatímco zásnubní hostina Berta s Jennifer málem skončí katastrofou. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už nějakou dobu si říkám, že princip doktor morous v kominaci s pohlednou učitelkou moc dlouho nevydrží. Tady tvůrci vsadili na nejistou kartu, první dvě série se to dalo, ale moment překvapení či novosti, chcete-li, rychle vyprchal, postupem času se nosná myšlenka rozmělnila, pokus oživit to vedlešími figurami moc nevyšel. Že by teď naděje na změnu? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I tentokrát jsem se bavil jako u předchozí epizody, jen z jiných důvodů. Atmosféra posledního dílu šesté série byla daleko vážnější a serióznější, což bylo fajn, jen mi vadil pokus tvůrců o vytvoření napětí, muselo jim přece dojít , že pravidelnému divákovi bylo celou dobu jasné, jak "vypjatá" situace dopadne. Ocenil jsem odchod té odporné bytosti a čert vzal hodiny! ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mě při rozhovoru na sále tvůrci opět donutili slzet! :D A dala bych i pět hvězdiček, kdyby to tak nepokazili tím koncem a nechali to v tom růžovém oparu, aspoň do začátku další série a dalšího dílu. Koukala jsem do programu, že máme šlus, útrum. No doufám, že po prázdninách zase naskočíme. A Ruth na hrad!!! ()

Reklama

Reklama