Reklama

Reklama

Doktor Martin

(seriál)
  • Velká Británie Doc Martin
TV spot 2
Velká Británie, (2004–2022), 62 h 31 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Martin Clunes, Caroline Catz, Ian McNeice, Joe Absolom, John Marquez, Selina Cadell, Jessica Ransom, Eileen Atkins, Stephanie Cole, Katherine Parkinson (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(79)

Obsahy(1)

Úspěšný londýnský chirurg Martin Ellingham se rozhodne dát vale městu i kariéře a odchází na venkov do ospalé vesnice Cornish, aby se zde působil jako praktický lékař. Má sice skvělé chirurgické schopnosti, ale naprosto mu chybí schopnost komunikovat s lidmi, což jeho novým pacientům brzy začne jít na nervy. Navíc je v ordinaci zmatek po jeho předchůdci, lékařské vybavení je neopravitelné a v záznamech o pacientech panuje nepořádek. "Korunou" jeho nové praxe je ovšem Elaine Denhamová, nejneschopnější sekretářka v kraji, kterou zdědil po svém předchůdci. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Eire k tomuto seriálu (5)

Doktor Martin (2004) 

Tento serial je uplne pochopitelny len pre tych co dlhsiu dobu zili alebo pracovali v UK alebo aspon Irsku. 90% ()

Kdo je Bodmin? (2004) (S01E01) 

troufalka *** Rozporuplné pocity. Když jsem seriál viděla poprvé někdy v době jeho vzniku, tak se mi to líbilo. Tehdy bych určitě hvězdičku přidala. Teď bych řekla, že mi to ta česká verze naprosto přebila.....blah blah blah JE TO PRESNE NAOPAK. Videl som Donutila a zdalo sa mi ze sa k niecomu (Anglickemu humoru) nutil. Pozrel som si original a pochopil som ze HORY nie su MORE a Cesi nejsou Briti, takze je ceska verze pro mne v ri.. Na zdravie! ()

Gentlemani (2004) (S01E02) 

Typical Village people and patients... all right 85% ()

Bolavé srdce (2004) (S01E05) 

SRDCE jako organ a SRDCE jako srdce... Vtipna epizova. ()

Reklama

Reklama