Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Recenze (241)

POMO 

všechny recenze uživatele

Nezáväzná romantická plytčina, ktorá ukazuje vývin mladíckeho vzťahu-nevzťahu v rôznych, rokmi vzdialených životných úsekoch. Ale robí to s takou ľahkosťou a nepremyslenosťou, že sa potenciál námetu načisto vytráca. Slabučký, rutinne a autorom bez životných skúseností zbuchnutý scenár. Herci sú príjemní. Cieľové publikum: 16-22 a ani noha naviac. Tí starší nech siahnu po Before Sunset. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Hodně nenáročná romantická záležitost, které dominují některé humornější pasáže a fakt, že to ústřednímu páru šlape a sluší. Děj je stokrát omletá káva (tu okořeněná o příchuť Když Harry potkal Sally), ale výsledkem není překvapivě bezbarvá břečka bez špetky chuti, ale celkem lahodný nápoj, který už jsme měli sice nespočetkrát, ale v tom správném podání pořád docela chutná... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Byla sobota ráno, já ještě pospával, moje ruka zapnula televizi a přepnula na HBO. Zrovna začínal nějaký film, tichý hlas řekl Něco jako láska a já ucítil romantiku, na kterou jsem zrovna nebyl moc připraven. Pohled na Ashtona Kutchera tomu moc nepomohl, i když řekl jsem si proč to nezkusit. Poté se objevila Amanda Peet. Možná to není herečka známá, ale moc hezká(ty očka :)). Tak jsem se rozhodl vstanu a budu se dívat, posunul jsem se o kousek víš, abych hezky viděl a díval se. Netradiční pojetí romantického příběhu, v kterém se skáče po docela slušných časových intervalech (půl, 2 a 3 roky) byl tak příjemný a osvěžující, že se mi přestalo chtít spát. Začal jsem chápat obě dvě postavy a jejich láska se mi začala dostávat příjemně pod kůži. Film ukázal, že ne všechno v životě se děje, jak by jsme chtěli, a že opravdová láska přetrvá roky. Amanda a Ashton mě hereckými výkony velmi potěšili a doufám, že se jednou oba sejdou znovu, aby mě mohli potěšit trochou příjemné romantiky. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velmi příjemné, uvěřitelné a dokonce i osobní, ale postupem času se dostaví klišé, vtip ustoupí a s ním i jakákoli specifičnost. A zůstaneme u předvídatelné romantiky, která sice donutí k úsměvu, ale ke druhému zhlédnutí nebo milým vzpomínkám ani ne... Ale díky nahotě v úplňku nebo kytaře nakonec vše odpuštěno ke smířlivým 60%. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Něco na způsob Určitě, možná nebo Vadí, nevadí, jen v poněkud odlehčenějším tónu. Dost se mi zamlouvala proměna charakterů obou hlavních postav v průběhu let, nicméně dějových zvratů (ten se zasnoubil, ta chystá svatbu, ten je zadaný, pak zas ta) bylo poněkud moc a časové skoky mi přišly trochu nepřehledné. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Niečo ako... film. Škrípu mi zuby, taká je škoda nedotiahnutého scenára, pretože hlavná dvojka hraje úžasne. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ve své době jedním z mnoha, dnes naprostý klenot a jedna z top rom-comů, ač to ke konci mírně ztratí tempo; i tak mírně nadsadím. Kutcherovi jsem fandil odjakživa, ale úplně jsem zapomněl, jak byla Amanda Peet nádherná a mega dlouho jsem ji nikde neviděl. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Kto z nás by nechcel mať v živote taký vzťah? Raz za rôčik-dva s vyvoleným spáchať uletený partnerský ťah? V medziobdobí zase má tento hlavný pomer pasé. Preto medzi stretnutiami si každý z dvojice vytvára iné partnerstvá a lásky, a ani jednému to na čele nevytvára veľké vrásky. Popritom sa realizujú - či už v umení alebo v obchode. Po roku-dvoch sa stretnú: a zas všetko medzi nimi v pohode. Roky letia, roky plynú, ona má iného a on zase inú. Jeho biznis plány síce skončia v piči, ona však na umeleckých foto výstavách s úspechom fičí. Nič to, že on nemá veľké prachy, stále ich priťahujú vzájomné telesné pachy. Nie, ich vzťah nebol ani po šiestich rokoch každodennou rutinou zničený, ľúbia sa ako kedysi a vďaka občasnosti môže byť jeho falus rovnako sťa pred rokmi vztýčený. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jemně humorné, příjemně zahrané, atypicky napsané. Určitě nikomu nechybí fekální úlety z posledních let a tahle standardní vztahová romance sic propírá klasická klišé, ale tvůrci nám k tomu nabízejí originální prvky, které natolik sedí ústřední dvojici Amanda Peet - Ashton Kutcher. Právě oni dva dodávají celému filmu vnitřní půvab, zažitá pravidla žánru vyznívají díky nim zcela jinak (citovému vývoji v rozmezí sedmi let by moc lidí asi jinak neuvěřilo). Nejdůležitějším bodem pak zůstává věrohodnost řady ústředních situací. Hodnocení navíc zcela jistě pomáhá i soundtrack, včetně skladby Hands of Time od Groove Armada!! ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Férovejch sedmdesát za jedno z nejpříjemnějších překvapení letošního roku. A to jsem ještě dneska ráno nadával na všechny letošní debilní romantický filmy, který mě vytočily prakticky všechny a hele, ono se i letos urodilo něco, co si rád někdy pustím znova, něco co si na nic nehraje, něco co se nesnaží vymýšlet převratné myšlenky a je prostě "pouze" přirozené a "obyčejné". A hlavně!!!!!! Já sám jsem něco podobnýho zažil, akorát to netrvalo šest let. :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 3/10/// +námět, pár herců -zpracování, hudba, délka filmu/// Ashtona můžu, ale tenhle film nějak ne. Řeknu to česky, tenhle film mě dost nudil. Sice se jedná v zajetých kolejích romantických komedií o malou změnu náhledu na daný materiál, ale to zpracování, ten vleklí a plitký děj. Jen tak tak jsem to přetrpěl a nebýt herců, tak sáhnu po jedné hvězdičce. Tady se něco fakt nepovedlo./// Celkem 35%/// ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vlastně docela milé a docela se lišící od ostatních romantických komediích (aspoň svojí filmovou strukturou, která přece jen nebyla tak stejná jako u většiny filmů tohoto druhu). Ústřednímu páru to docela slušelo, film rychle uběhl, já se neměla čas nudit a dávám slušné 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantická komédia, na ktorú sa veľmi dobre pozerá. Ani spôsob, akým bol príbeh predostretý divákovi (skokovo, retrospektívne) nebol na zahodenie, pričom všetko to dobré podčiarkli sympatickí herci. Skrátka aj keď často plytké, klišé a tematicky obohrané, za stratu času to rozhodne nepovažujem. Lepší priemer. 65/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Všechno se začalo, když se jeden mladý muž a jedna mladá žena setkali během letu z L.A. do New Yorku a zamilovali se do sebe. Tenhle film jsem si ovšem nějak moc nezamiloval já, a jen jsem sledoval, jak jsou Ashton Kutcher a Amanda Peet solidně nepřesvědčiví, a scénář, až na několik momentů, v podstatě nenabízí nic, co by stálo za pozornost. Je to nuda. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Je to prumer, ktery neurazi. Ma par moc hezkych momentu a dobrou hudbu. Emily me sice neskutecne vytacela a nechapu, jak by o holku s takovym chovanim mohl nekdo stat, ale roztomily nouma Oliver byl celkem koukatelny. Ashton me na vystave fotek vazne rozneznil a jeho pevecke cislo s kytarou bylo tresnickou na dortu. Po pokusech o zpev v aute jsem necekala, ze da byt jen notu ciste. Slusny vykon. ()

Reklama

Reklama