Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Olivera a extravagantní Emily spojí náhodný milostný románek, který prožijí na palubě letadla při cestě z Los Angeles do New Yorku. Oliver by záhadnou a bystrou dívku rád blíže poznal, Emily však bere sex s cizím klukem jako nezávazné dobrodružství, a tak se po příletu do New Yorku jejich cesty rozcházejí. Během následujících let je však osud svádí znovu a znovu dohromady. Při náhodných setkáních a neplánovaných schůzkách začnou jeden druhého blíže poznávat. Oba zoufale hledají lásku a vztah, který by nebyl odsouzen ke katastrofickému konci. Jejich sedmileté přátelství je dovede ke zjištění, že je mezi nimi možná něco jako láska. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Páčia sa mi filmy, ktoré využívajú čas na to aby vyrozprávali nejaký príbeh. V tomto smere je to celých 7 rokov, postupného dospievania, prežívania radostí a sklamaní, aby sa dvaja hlavný predstavitelia dopracovali k dlhoočakávanému vysledku. Film má síce svoje čaro, ale väčšina vecí v ňom je bohužiaľ nedotiahnutá. Aj keď hercom to sekne a film je naozaj pohodový, neobsahuje nič pamätného, čo by človeka, ktorý po filme siahol s tým, že chce vidieť nejaký poriadny romantický film, chytilo za srdce. Inak jeden z tých filmov, ktoré vôbec neurazia a ktoré predurčujú Ashtona Kutchera k úlohám, ktorému sedia úplne najviac. ()

Narciska 

všechny recenze uživatele

Jak už to bývá, na originál (Když Harry potkal Sally) to nemá. Asi to bude tím, že herectví dneska není o hraní a přestalo se točit podle scénářů. Je stokrát lepší sledovat Meg Ryan, kterak předstírá orgasmus, než herectví těchto usoplenců. Když je oba srovnám z hlediska toho, že filmy odráží a tvoří společenské hodnoty, pak konstatuji, že první verze byla o přátelství, druhá verze o sexu, jestli vůbec o něčem. Ale nesoudila bych tak přísně, že je film plytký? Který film 21. století plytký není? ()

Reklama

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Mlč! Zkazíš to." Další zfilmovaný příběh dvou lidí,  kterým se kříží cesty a nakonec je z toho jasně předvídatelný happy end. Jenže tenhle je něčím mimořádný a silný. Jednak působivým zpracováním a především úžasně obsazenou hereckou dvojicí  Amanda Peet + Ashton Kutcher. Oba k sobě příjemně a bláznivě ladí. Jako kamarádi spolu zažívají pracovní neúspěchy a rozchody. Místy opravdu boží sarkastický humor "Líbat kuřačku je jako olizovat popelník! - A jaký je s ní šukat?" Třešničkou na dortu je stylově jemný hudební soundtrack. 8/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie má předem daný děj, tudíž musí, pokud chce zaujmout, sázet na jeho ozvláštnění, aby se odlišila od druhých. Musí disponovat zajímavě napsanými charaktery (aspoň ve vedlejších rolích), důvtipným scénářem (originální nebo minimálně neotřelé situace seznamování a sbližování) a vtipnými dialogy. V ideálním případě má romantická komedie všechny tři tyto ingredience, ale snést se dají i takové, které zvolí aspoň něco z toho. Něco jako láska nedokáže nabídnout ani jedno.______ Hlavní pár nemá žádnou společnou chemii - ona je protivná, on je protivně matný a nerozhodný, jejich vztah a setkávání je naprosto rutinní a dialogy jsou k smíchu povrchní.______ Potkávání se po letech je motiv mnohých filmů, ale v Když Harry potkal Sally to bylo svěží a občas to dokonce neklouzalo po povrchu, ve Čtyřech svatbách a jednom pohřbu to bylo občas hravě vtipné a v Příští rok ve stejnou dobu to občas vyznělo překvapivě hluboce. Ve snímku Něco jako... vlastně nemá letité odloučení žádný motiv, hrdinové se povahově vůbec nevyvíjejí, jen si prostě tak nějak uvědomí, že patří k sobě. Nejspíš proto, že jsou oba takové nezajímavé figurky._____ Častý příkaz hlavní hrdinky: Mlč, ať to nezkazíš, platí pro celý tenhle film. Nepouštěj ho, ať si nepokazíš náladu. /5. 2. 12./ ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo letošní Love, Rosie, jen s tím rozdílem, že tady je méně cukru a více humoru. Námět je ale dost podobný: on a ona se v rozmezí několika let potkávají a až po čase jim dochází, že je to něco jako láska. Originální to opravdu není a konec je naprosto klasický, ovšem potěšila mě absence hádky, která bývá v tomto žánru obvykle přítomna chvíli před šťastným koncem. Hlavní dvojice k sobě ladí, jen škoda menšího zapojení postav vedlejších. Minimálně Kal Penn byl zasloužil mnohem větší prostor. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • V čase debutu snímku na 3. místě amerického žebříčku měl Ashton Kutcher v Top 10 ješte jeden snímek. Konkrétně to byla komedie Hádej kdo? na 8. místě. (imro)
  • Komedie stála producenty přiměřených 30 milionů. Během prvního víkendu (22.-24.4. 2005) vytáhla z amerických diváků 7,5 mil. dolarů a za dva týdny promítání necelých 19 milionů. (imro)

Reklama

Reklama