Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Záverečné odhalenie (najhorší vrah z celej ságy), snové pasáže, i presun do Hollywoodu vedú k tomu, že trojka z celej ságy vytŕča. Pritom nápad zasadiť film do prostredia nakrúcania ďalšieho dielu Stab bol skvelý (najmä duo Gale a filmová Gale), ale Williamson dobre vedel, prečo preferoval nakrúcanie v malom meste a nie v Hollywoode. Je tu množstvo aj prvoplánového humoru (Jay a Bob, Carrie Fischer), celé je to ešte viac komédiou ako predošlé diely, ale stále to šľape, i keď ide zrejme o najhorší diel. Najlepšia scéna je jednoznačne cameo Randyho. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#3 Scream. Trojka přišla trochu později, ale vcelku přirozeně se to celé do sebe zacyklilo. Nejprve byla napsána knížka Vraždy ve Woodsboro, na což navázala filmová série Ostří, takže nápad na třetí díl, který se bude odehrávat na place dalšího filmového pokračování, rozhodně špatný není. Humor vychází z toho, že hlavní postavy interagují se svými herci. Neve Campbell je nejprve mimo hlavní děj, ale jako Sydney je velmi přirozená, takže to nevadí. Courteney Cox opět mění styl, ale rozkošná je pořád stejně... a David Arquette? Na toho je samozřejmě taky spolehnutí. Zajímavé menší role tu mají Kelly Rutherford, Patrick Dempsey nebo Carrie Fisher. Nové prostředí Hollywoodu inspiruje k prohloubení původního příběhu ze 70. let, což je jeden z nejzajímavějších nových aspektů. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Rád by som prihodil aj piatu hviezdičku, ale...Jedno veľké ale. Kills sú na slasher také nijaké, naháňačky pred nimi fajn, ale čo sa týka samotného "bread and butter" slasherov tak ľubovoľný Friday the 13th dá Scream 3 bohužiaľ "dole". Oveľa lepšie to Cravenovi šlo s atmosferickým hlasom matky v hlave Sidney, s jej "prízrakom", Scream 3 je veľký, zábavný, chytrý, so sympatickými postavami a proti VHS late 90s nemôžem nič namietať. Dostavila sa, big time🙂 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale trojka mi nepřijde o tolik horší, jako první dva díly. Opět tu máme trefné filmové hlášky, vrací se ty samé charaktery a děj se jakože uzavírá. Opět to není nic jiného než oddychový slasher, kterej se nebere vážně (i když možná o maličko víc jako předchozí dva díly). Nic světoborného, ale je to docela zábavné. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech je to akokoľvek blbé bavilo ma to. Je tu návrat jak tvorcov, tak hercov a v tom je sila tohto filmu. Bavil ma príbeh, parodovanie predošlých dielov, "návrat" Randyho a jeho pravidla, Carrie Fisher a Star Wars, úderná úvodná scéna, herci, ktorí hrajú pôvodné postavy a samozrejme rozuzlenie, ktoré znova nemá chybu. 80% - 4* ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Žádný novinář nesměl vidět film dříve, než dva dny před oficiální premiérou. (ČSFD)
  • Z dialogů lze vydedukovat, že děj snímku se odehrává čtyři roky po událostech prvního dílu. Stejný byl i časový odstup mezi uvedením filmů. (Chipsonator)
  • V domě, kde bylo natočeno vyvrcholení filmu, byl natočen také horor Halloween: H20 (1998). (beyli)

Reklama

Reklama