Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Akční megastar Wesley Snipes (trilogie Blade, Šerifové, Přepadení ve vzduchu) představuje v tomto nepředvídatelném, výbušném kriminálním thrilleru profesionálního lupiče, kterému se jeho divoké kousky začínají vymykat z rukou. Kapitán Jack Tulliver (Snipes) je bývalý člen oddílu Delta Force. Teď ale vede bandu lupičů, která se chystá přepadnout obrněný vůz převážející vzácný náklad. Perfektní plán se ale poněkud zvrtne a oni skončí s obrazem Van Gogha. Navíc se jeden z Jackových kompliců stává rukojmím sadistického ruského gangstera, který se k loupeži připletl. Tulliverovi zbývá jediná možnost: sebevražedná záchranná mise, kde se z protivníků stávají spojenci, z nejlepších přátel noční můry a kde přežít znamená překonat sám sebe. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónov║ Žiadna veľká sláva sa nekoná, Wesley Snipes miery ale riadne dole, veselo sa zaraďuje medzi upadnutých akčných hrdinov 90.rokov ako bol Segal a Van Damme. /25%/ ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::::: Před nějakým tým rokem jsem to viděl na (pře)páleném dvd, které mám ještě i doma. Vůbec jsem to nepochopil, vůbec mne to nebavilo a za tu dobu, co to mám doma jsem se na to ani jednou nepodíval a úplně jsem na ten film a dvd zapoměl. Je mi záhadou, jak jsem se vůbec dostal ke psaní tohodletoho komentu. Průměrné béčko. :::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Zamotaný a zmatený film, ve které se ale lehce ztratíte, nudné pasáže střídají ty akčnější-divoké akce, ve kterých se stále něco děje ale které místy působí lehce úsměvným a nepravděpodobným dojmem. Děj celého filmu nepostrádá spád ale na akčňáka Weslyho to je jen slabý průměr a bohužel trochu i nuda. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Zbytečně překombinovaný děj, nad kterým se nechce ani přemýšlet, ačkoliv tu mnoho scén podávají tvůrci doslova polopaticky. Wesley Snipes ztratil charizma hned, jak dotočil Bladea 2 a od té doby si razí cestu podprůměrnými béčky. Osobních soubojů tu je poskrovnu, častěji tu hvízdají kolem uší kulky, ale díky trochu zašmodrchanému scénáři s hlavním zvratem na konci, je to celé dost nudné, klišovité a náhodné. Závěrečná automobilová honička připomíná takovou klasickou dálniční situaci z Kobry 11... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rád si s tebou povídám, ale už musím něco ukrást nebo zabít." Mám rád akci a vrním spokojeností, když má hrdina k dispozici krásku s bouchačkou, ale nesmí to celé spadnout z velké výšky na hlavu. Tentokrát se tak stalo a jelikož je rumunský beton poměrně kvalitní, tak to nedopadlo příliš dobře. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Na videobéčko točené v Rumunsku to zatraceně jde, kde jste kdo naposledy viděl nejen béčkovej, ale klidně i áčkovej film, jehož první třetina je prakticky nepřetržitá ucházející akce? Škoda jen průzračného příběhu a polopatických flashbacků. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Snipesa som mal vždy rád a znova aj on má smolu, že pokiaľ mu znova nebude ponúknutá taká inovatívna rola akou bola rola Bladea, tak jednoducho je to všetko priemer, opozerané, klasicko šablónovité a to nezachránia ani efekty, ani efektní súherci. Zachráň sa kto môžeš! 40%. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film s Wesley Snipesom, ktorý patrí medzi jeho menej výrazné filmy. Má dobrý príbeh o bývalom príslušníkovi špeciálnych jednotiek, ktorý v súčasnosti vedie dobre organizovanú skupinu zlodejov okrádajúcich pancierové vozidlá, ale je zradený, príde o väčšinu mužov a zostane prakticky sám, pričom po ňom ide mnoho ľudí, ktorí chcú vzácny obraz, ktorý zlodej ukryl. A keďže zločinci majú aj jeho priateľku, urobí všetko preto, aby ju zachránil a pomáha mu pri tom schopná policajtka. Spracovanie je ale skôr sklamaním, po dynamickej polhodine, kde sa stále niečo deje sa dej začne zbytočne prekombinovávať, pričom to aj tak nemá čím zaujať, ale aspoň to čiastočne zachraňuje záverečná fáza, kde už konečne príde aj akcia. Akcie je tu pomerne dosť a je aj celkom vydarená. Mimo strednej úplne neakčnej polhodiny prakticky akcia strieda akciu, pričom je celkom slušne rozmanitá a aj obstojne natočená. Nájde sa tu niekoľko súbojov, ktoré sú síce krátke, ale celkom dobre zvládnuté, na Snipesove chvaty sa dobre pozerá, viacero priemernejších prestreliek, ale aspoň v nich nie je núdza o zabitých a dve dlhé automobilové naháňačky, ktoré ma ako celok moc nezaujali, ale aj v nich sa nájde niekoľko vydarených momentov. Najviac sa mi páči celý záver v dome hlavného záporáka, alebo prepadnutie v byte. Herecké obsadenie je len priemerné, Wesley Snipes je výborný, po žiadnej stránke mu tu nemám čo vytknúť, poteší aj príjemná Tamzin Outhwaite, ale zvyšok už nestojí takmer za nič, či už nudní záporáci alebo plno menších postáv známych z mnohých akčných videofilmov točených v Rumunsku. Čo sa týka réžie a technickej stránky, tak to samozrejme nie je nič výnimočné, ale v rámci svojej kategórie je to výrazný nadpriemer. 7 sekúnd je bez väčších problémov pozerateľný akčný film, ktorého hlavnými kladmi sú hlavne Snipes a niekoľko vydarených akčných scén, ale kazí mu to ten pomerne nudne podaný príbeh s množstvom slabších miest, čo je škoda. Objektívna kvalita filmu- 55%, film sa páči mne na 61%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Žasnu kam se propadl Wesley Snipes. Z akčního hrdiny se stal král béčka a zešedlých poliček videopůjčovny. 7 vteřin je prosťoučký akční film, potýkající se s nedostatky ve scénáři, zmatené režii a přehrávajícími herci. Akční scény sice ujdou, nicméně stále je vidět, že je to nízkorozpočtové video béčko. Trestuhodná ztráta času. Tamzin Outhwaite sice trochu nakopne, ale jinak je to spíše rutinna. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Wesley Snipes je trapný, vyprsený, napózovaný sráč a skutočne velice mizerný herec, ktorý účinkuje výhradne v podradných, béčkových akčných filmoch. Jedným z nich je aj tento. Nízkorozpočtový video snímok z východoeurópskej koprodukcie. Primitivná úbohosť. Dvojmetrový, gambatý neger, čierny jak uhlie, v postkomunistickom Rumunsku je nenápadný asi ako sto eurová bankovka pred úradom práce, ale i tak sa mu tam darí organizovať bankové lúpeže vo veľkom štýle. Neoplatí sa na to pozerať ani „7 sekúnd“. Nonsens! Odpad! ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Možná film napovídá svým názvem, že se budete tak těch 7 vteřin bavit. Nebo někdo si bude 7 vteřin nadávat, že na to vůbec šel a raději na to rychle zapomene. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Snímek balancuje na hraně průměru a podprůměru. K dobru budiž mu připočteno, že se jedná o video film. Do vyšších pater se však nikdy nepodívá, i když za tým hraje sám Wesley Snipes. Všichni známe rčení, že hvězdy zápas nevyhrají. Zvláště, když máte za kouče Simona Fellowse a hudbu vám tvoří Neal Acree. Jeho dosavadní tvorba nechť hovoří za vše... :-) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

škoda, že si snímek neudržel kurýroidní tempo, které měl na začátku a na konci... nicméně s ohledem na celkem nízký rozpočet (20 M$) jde přesto o poměrně povedenou a svižnou záležitost s klasicky béčkovým scénářem a naštěstí nenaplněným nízkým očekáváním. dnes tedy podruhé pro video film wesleyho snipese 60%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +Wesley Snipes, výborná akce -je to docela podivně překombinované, prostě proč si to hraje na chytrý scénář, když ho nemá/// Chtě nechtě musím dát jen 3* i když nejraději bych dal 4*. Je to oddechový akčňák, který má švih a až na prostřední "krimi" část si udržuje vysoké tempo. Záporáci jsou standartní, stejně tak i hlavní hrdina. Ovšem zaujme seržantka v podání Tamzin Outhwaite (kde proboha vzala to jméno?) a její vztah k Wesleymu. Celkem není nač si stežovat, je to příjemné béčko./// Celkem 63%/// ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Celkem podařenej film, kde je akce rozložená po celém filmu. Je jí celkem dostatečné množství. I příběh je docela slušný, nudných scén tu moc ve filmu není, hudba příjemná, záporáci skvělý a i dost bitek se tu najde. Ještě tak málo chybělo k dokonalosti a dal bych lepší hodnocení. 65% = *** ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne a ne, Snipes si prostě neumí vybrat role. Kdysi hrál ve výborných snímcích ale co teď předvádí? To nedokážu ani vyslovit. 7 vteřin je dalším zdárným příkladem špatného filmu, akční film má být hlavně o akci. A kde je akce v tomhle filmu? Nikde. Bohužel pane Snipesi u mě už si asi ani neškrtnete. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

"To ti je na nič, keď ti budú mieriť na hlavu." "Tak sa zohnem." Slušný akčniak na úrovni pohodového DETONÁTORA. Snipes je sympaťák, akcie sú... akčné... Kamera síce nie je zázračná, ale Snipes je stále mrštný a pri bitkách uveriteľný. Scenár jednoduchý a v polovici je síce jasné, ako to bude pokračovať, je to však celkom sranda. Pekné herečky tiež pomáhajú. Netreba sa nad tým príliš zamýšľať a budete sa baviť takmer rovnako ako pri podstatne drahšom UMENÍ BOJA. Aj napriek Rumunsku... Na druhú stranu, si tu z rumunskej polície robia celkom slušnú srandu... Mimochodom režisér sa vytiahol viac pri kriesené kariéry Van Dammea (AŽ DO SMRTI, ZÁSTUPCA VELITEĽA)... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jako napínavej akčnák je to docela dobrý celý film se všichni honěj za obrazem a Wesley Snipes se je snaží zastavit. Ke konci skvělá přestřelka za to dávám tu čtvrtou hvězdu. ()

Reklama

Reklama