Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový horor Wese Cravena, tvůrce Noční můry v Elm Street. Horace Pinker, brutální masový vrah, zabíjející pro potěšení, si zasluhoval smrt více než kdokoliv jiný. Ale na elektrickém křesle došlo k něčemu neočekávanému... Výboj elektrického proudu proměnil Pinkera v nepolapitelnou bestii, která může ovládat cizí těla, a která chce pokračovat v tom, co má nejraději... v zabíjení! (Guild Home Video)

(více)

Recenze (64)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Wes Craven sa utrhol z reťazí a svoje vášne akosi neukočíroval. Zrejme chcel po Freddym priniesť na plátna ďalšiu možnú kultovú hororovú postavu, ale Horace ´´Shocker´´ Pinker je iba nevydarenou paródiou spomínaného pána s klobúkom a čepeľnatou rukavicou a pôsobí smiešne. Podobné neduhy robí aj zbytočne dlhá minutáž, ktorá snímok spomaľuje a jedným z ďalších problémov je absencia napätia. Ešte že tu máme obstojnú atmošku. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Opice Wesi? :-D Tenhle nadhodnocený,netalentovaný ´´ guru ´´ hororu,který mi už roky leží v žaludku jako vřed,by se měl vyříznout,zahrabat a na jeho ichtylní filmy zapomenout.Na Shockera sem se těšíl už léta,vždycky mě zajímala poprava vězně,který přísahá že se vrátí a potom krutě řádí v ulicích města.Počáteční zajímavá atmosféra,je postupně zadupána tak kreténskym scénářem a vypatlanými dialogy,že se musíte jen neskonale smát Crawenově senilitě,která u něj evidentně přetrvává už od raných let jeho filmového tvoření.Peter Berg se snaží z té grotesky vybruslit se vztyčenou hlavou,ovšem potom co nelogicky a imbecilně jedná se svým otcem,žačne imbecilně jednat neustále a duch jeho zemřelé plný světla a lásky,pobíhající jak sjetá dredařka na Trutnově mile hne žlučí.Crawen z toho mohl udělat atmosferický psycho krvák,zvolil si ovšem cestu ujeté a vypatlané komedie,s příšerným scénářem a debilními efekty.Dávám jednu,za super hlášky toho vyjeblýho vraha a za super nasranou holčičku v bagru :-D Jinak sračka první kategorie a další z dlouhé řady důkazů,že Wes Crawen je mizerný patlal,kterému to spousta blbečků žere i s hákem v hubě...shit 10% ()

Reklama

Aargh 

všechny recenze uživatele

Masového vraha popraví na elektrickém křesle, ovšem jemu se podaří absorbovat se do elektrické sítě (!!!) a následně do televizního vysílání. Čas pak tráví vyskakováním ze elektrického vedení a zabíjením lidí... Opravdu netuším, jak na takový nesmysl mohl přijít někdo jako Craven (jestli to myslel z legrace, pak se omlouvám, nepochopil jsem to). Jediná věc, která Shockera drží nad hladinou, je nechtěný humor a docela povedené hlášky. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Průměrná záležitost od mistra Cravena,otce Freddyo Krugera. Hodně povedený a opravdu atmosferický začátek filmu, střídá téměř akční jednohubka. Horac Pinker je vážně totální hajzl, ze kterýho mi chvílema šla téměř husí kůže. Od druhé poloviny filmu se ale vytrácí atmosfera a film pak jede v jednom tempu, které ke konci už celkem nudí. I tak ale určitě film, který stojí za podívání. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Horace Pinker je nebezpečný psychopat, ktorý terorizuje jedno neveľké americké mesto. Má na svedomí mnoho nevinných životov. Stihol vyvraždiť celé rodiny pokiaľ bol dolapený miestnou políciou. Za svoje neľudské zločiny bol odsúdený na trest smrti. Dostal elektrické kreslo. Ani to však neukončí jeho besnenie. Pinker sa začne prevteľovať do nič netušiacích občanov a naďalej pokračuje vo svojej vražednej kariére. Film "Shocker" je zvláštnou kombináciou slasher horroru, duchárčiny, nočných múr a elektrickej sci-fi. Balancuje na rozhraní seriózneho horroru a uletenej komédie. Avšak pod režisérskou taktovkou skúseného Wes Cravena z toho vznikol celkom zábavný snímok. *** ()

Galerie (71)

Zajímavosti (8)

  • Základní myšlenkou Wese Cravena bylo vytvoření nové série po vzoru ságy Noční můra v Elm Street. Pro finanční neúspěch však zůstalo jen u jednoho filmu. (Terva)
  • Ve filmu si také zahrál americký pianista a skladatel John Tesh, který se objevil coby televizní hlasatel. (Terva)
  • Ve filmu si zahrála Heather Langenkamp, která z Wesem Cravenem spolupracovala ve třech filmech ze série Noční můre z Elm Street (Terva)

Reklama

Reklama