Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Demi Mooreová a Woody Harrelson se představují v rolích Diany a Davida Murphyových, milenců ze střední školy, kteří se vezmou a v životě si vedou velmi dobře - Diana je úspěšná realitní makléřka a David zase idealistický architekt, který postavil vysněný dům u oceánu. Pak ale udeří recese. David je náhle bez práce a oni už si tak nadále nemohou dovolit splácet hypotéku. Půjčí si proto od Davidova otce 5 000 dolarů a vydají se do Las Vegas, aby se pokusili vyhrát peníze na zaplacení půjčky. Zpočátku mají štěstí a získají 25 000 dolarů, ale protože kasino vždycky nakonec vyhraje, mladí manželé o všechno přijdou. Zatímco se Diana pokouší ukrást sladkosti v luxusním butiku, všimne si jí miliardář John Gage (Robert Redford), kterého okamžitě uchvátí. John pozve Dianu a Davida na opulentní večírek, kde nabídne Davidovi milion dolarů za jednu noc s jeho ženou. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (184)

Master19 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby může být tento film trhákem na dámských večírcích. Má totiž všechno co by měl mít. Dva charizmatičtí chlapi se přetahují o jednu ženu. Ani jeden z nich není záporák, takže po happy-endu si mohou slušně poplakat. Já osobně si ale dovedu představit lepší filmy na téma: každý máme svou cenu. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

On a Ona – láska jako trám. Ale co čert nechtěl, padla na ně finanční krize a dvě naivní osůbky se rázem ocitly ve světě, kde se na kšefty „contra bonos mores“ příliš nehraje. Odolá jejich vztah šarmantím dolarovým svodům blonďatého lišáka Redforda…??? No, ano i ne:-) Zkušeností s postelovými quasidramaty všeho druhu má Adrian Lyne na rozdávání a s přihlédnutím k jeho filmografii čítající takové kousky jako "9 a ½ týdne" nebo "Osudová přitažlivost" mi nějak nejde do hlavy, proč protentokrát vyměkl a vsadil na jistotu v podobě zamilované báchorky ze spodních příček červené knihovny čtvrté cenové. Každopádně Woody Harrelson je sympaťák, Demi Moore zase pekelně šukedelická a celé to moc hezky ohudebnil John „Goldfinger“ Barry. A coby klavírní cameo se filmem mihne i Herbie Hancock a taky cihla Louise Kahna. Tedy za tři. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Romantický dosti kýčovitý film o tom, že každou dívku si můžete koupit (jak říká starý vtip: záleží jen na ceně), ale její trvalou lásku - tu už ne, tu si musíte zasloužit. Do nádherné Demi Mooore v tomto filmu by se musel asi zbláznit každý, bohužel ne každý má tolik peněz a charisma jako Robert Redford. Navíc Woody Harrelson v roli Davida byl opravdu dost nesympatický a herecky nevýrazný, takže bych se Demi ani nedivil. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Milionář Redford nabídne manželskému páru milion dolarů za to, že se s ním ona Demi Moore vyspí. Ústřední motiv, který tento film spolu s obsazením zapsal do historie , jinak by to byla zapomenutá romantická inteligentníí dráma. PS: Milion dolarů za noc s Redfordem ( při tehdejším kurzu 1:40 ), to bych si hodil korunou snad i já natož Demi ( pravda ikdyž vdaná ) a mám pocit, že v dobách slávy, by ženský platili spíš Redfordovi. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Barry: 1. I'm Not In Love - The Pretenders [3:50] ,2. What Do You Want The Girl To Do - Vince Gill/Little Feat [5:08] ,3. If I'm Not In Love With You - Dawn Thomas [3:39] ,4. Out Of The Window - Seal [5:35] ,5. Will You Love Me Tomorrow - Bryan Ferry [4:16] ,6. The Nearness Of You - Sheena Easton [3:17] ,7. In All The Right Place - Lisa Stansfield [5:42] ,8. Instrumental Suite From Indecent Proposal - John Barry/Michael Lang [25:22] ,9. A Love So Beautiful - Roy Orbison [3:32] ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Roli Davida odmítnuli postupně Val Kilmer, John Cusack, Charlie Sheen, Johnny Depp a Tim Robbins. (don corleone)
  • Celosvětová premiéra proběhla 6. dubna 1993 v Beverly Hills (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Do role Davida Murphyho byl zvažován Billy Baldwin. (rafix)

Reklama

Reklama