Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sol Romerová (Natalia Streignard) se živí jako rybářka a v loděnici také potkává svou první lásku, bohatého a vzdělaného Armanda Santa Lucíu (Miguel de León). Okolí však jejich lásce nepřeje a proto se Sol provdává za chudého Rilda (Aroldo Betancourt) a Armando se žení s bohatou Marthou (Fabiola Colmenares). Po osmnácti letech se osudy Sol a Armanda opět propletou, když se Solin syn Luis Alejandro zamiluje do Armandovy dcery Aliny. To Sol nerada vidí, neboť Luis Alejandro je ve skutečnosti Armandův syn. Jak se vyřeší boj lásky mezi dvěma rodinami? (ma883)

(více)

Recenze (3)

ma883 

všechny recenze uživatele

V ČR vysíláno na stanici Romantica pod názvem POKUŠENÍ JMÉNEM SOL. Tuto telenovelu zbožňovala moje babička za blahého času. Je pravda, že pro mladé je nic moc, ale zejména starší generace si přijdou na své, neboť hlavní hrdinové se chovají klidněji a dospěleji, než se na správnou telenovelu sluší a patří. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář - Elizabeth Alezard, Perla Farías, María Antonieta Gutiérrez, Vivel Nouel a Óscar Urdaneta. Je to prostě telenovela, nic víc nečekejte. ()

hanikrivi 

všechny recenze uživatele

Má to svoje kouzlo. Hlavně proto, že hlavní hrdinové jsou už dospělí lidé a řeší se tu spíš práce, odrostlé děti a tak. Pracuje se s konceptem nerozumného mladí, na které se ještě po 20 letech doplácí. Díky tomu má telenovela větší vnitřní logiku. Naproti tomu to spíš funguje jako varování před naivitou a za "romantiku" se tu hodně platí. Celé je to vlastně o sobectví a falešném soucitu. Natalia je opravdu krásná a kdyby tu nebyla tak naivní a prostinká, člověk by se divil, co na tom Miguelovi vlastně vidí. ()

Reklama

Reklama