Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Claudea Mendelbauma, poněkud zádumčivého, stydlivého a dobrosr-dečného mladého muže s nepříliš vzrušujícím zaměstnáním a s bláznivou matkou. Claude vypadá jako každý průměrný zaměstnanec supermarketu, který nemá valný úspěch u žen zkrátka je sám, již dlouho. Ale to musí skončit. Rozhodne se najít si dívku. Svého guru v hledání šťastnějšího života nalezne v Sergeovi, který je jeho pravým opakem... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (24)

emma53 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevím a tápu, co tím chtěl básník říct, natož jak to mám ohodnotit. Ani nevím proč jsem si ten film vybrala. Možná to byla Annie, ale té tam bylo poskrovnu. Nicméně je tady Gérard ještě šaramantní mužik, který má dar a umí hrát jakékoliv role, ale jeho parťák Jean-Paul toho trubku hrál také dobře. Takže to uděláme tak, že dám každému po jedné hvězdičce a pryč s tím kluci. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V minulé práci jsem dal výpověď, ale výplatu mi posílali ještě rok a půl. Nevšimli si, že jsem odešel." My hodní, nezajímaví a nijak zvlášť bystří jedinci máme jednu životní výhodu - nikdy se nebudeme muset ke dveřím svého bytu prodírat přes zástupy nadržených slečen. Claude by se však rád takovými zástupy prodíral a tak pod vedením statisticky ukecaného Serge vyráží, vybaven obvyklými rozpaky, objevovat místa potenciální neřesti. Třeskutá zábava to rozhodně není, ale pár správně načasovaných vtípků potěšilo mé ucho a proto posílám do Francie tři vcelku spokojené hvězdy. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Tupá, bezduchá slátanina bez příběhu spíše připomínala hodně špatný americký romantický film s pokusem o komedii. Annie Girardotová byla sice jako popletená babča dobrá, ale když člověk zná konotace jejího skonu, už tak milé mu to nepřijde. Budu to brát jako fatální, ale snad jen přechodné selhání Toledana. ()

WANDRWALL odpad!

všechny recenze uživatele

Peněz se rve do filmů stále hodně, a je to tím, že TV kanálů je moc, a některé mají sledovanost, tedy i prachy, a tak podporují další natáčení filmů, které jsou špatné, ale lidi je vidí jako ucházející. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Jeden je príliš hanblivý na to, aby začal vzťah, druhý zas nevydrží v stálom vzťahu. Není to až tak zlé, vtipy sčasti fungujú, ale mohlo to byť lepšie. 5/10 ()

evil_ryu 

všechny recenze uživatele

Sice nieje tento film ktovieako vtipný ale o to sa ani nijak výrazne nesnaží. Herecké výkony niesu oskarové ale obidvaja hlavný predstavitelia podali slušný výkon. Pre mňa totálna oddychovka. ()

Rudyamon 

všechny recenze uživatele

Strávil jsem u tohoto filmu něco přes hodinu a půl času, kteý mi už nikdo nikdy nevrátí a který byl absolutně ztracený. Sám sobě bych v tuto chvíli dal minimálně sto hvězdiček za neskonalé hrdinství, že jsem vydržel až do konce. Filmu jsem dal aspoň tu jednu, protože se tam vyskytli bezmála celé dvě vteřiny, které mě zaujali a které se dali hodnotit jako sranda. Jinak to ale byla nekonečná nuda ... ()

Karpoff 

všechny recenze uživatele

Depadieuho mám moc rád,ale takovouhle slabotu a nudu jsem fakt nečekal!!!Zkrátka tenhle film ani není ani vůbec komedie....je to opravdu slátanina.kterou divák mohl vidět milionkrát v lepším a humornějším provedení.Jsem zvědavý jestli Intersonic koupí i jednu s poslednich komedií s G.D. BOUDU ,kterou režíroval Gerard Jugnot ()

Bateman 

všechny recenze uživatele

Ti distributoři s těmi jejich českými názvy!!!Člověk samozřejmě čeká trochu bláznivou a přisprostlou teenegerskou komedii.Nic proti,ale pokud do dvaceti minut nepochopíte,že tohle je jiný druh komedie a nebudete k ní tak přistupovat,raději to vypněte.Ostatním vřele doporučuji.Dost mi to připomnělo staré komedie s P.Richardem(nesmělý hrdina,trochu naivní vztahy) a fakt jsem se skvěle bavil.Tenhle film je vážně vtipnej.A to od začátku do konce("Já toho taky nemám s Johnym Deppem moc společného","To si nemyslím","Vážně?",Ne,to byl vtip"). ()

Riverin 

všechny recenze uživatele

Veľká slabota, ani vtipu, ani romantiky a ani drámy. Dávala som tomu šancu 1 hodinu, ale potom som to radšej vypla...strata času. Herci sa mohli snažiť ako chcú ale toto nezachránili. ()

Gwilwen 

všechny recenze uživatele

Název sice evokuje uchechtanou teenagerskou taškařici, ale zaplať pánbůh ve skutečnosti se jedná o křehký hořkosladký příběh jednoho podivného přátelství dvou osamělých mužů (Jean-Paul Rouve, Gérard Depardieu), kteří se pomocí seznamovací agentury a návštěv „stolů pro nezadané“ na svatebních hostinách (kam nebyli pozváni) zoufale snaží najít tu pravou. Nepřiléhavý název udělal z filmu velice příjemné překvapení ()

Reklama

Reklama