Reklama

Reklama

Recenze (4)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Kto hľadá závratný a ohurujúci zážitok si na tomto filme nepochutná, ale ako oddychovka je to vynikajúce. Salman je tu "taký normály" a rola sa mu vydarila. Hudobne dobrý je sa na čo dívať, Priyanka milá a Anupam ako vždy malý šašo a Amitabh ako inak " Božsky veľký". Je aj na čo sa dívať aj čo počúvať. Veľkého Brucea mi to teda veľmi nepripomínalo, podobá sa to len základným nápadom a ako inak film evokuje morálne ponaučenie, ktoré nie je na zahodenie... Bavila som sa, len tomu treba dať šancu a brať to aké to je, lebo to také má byť ... ()

Gaja Gamini odpad!

všechny recenze uživatele

Takže z nově nabyté lásky k Salmanovi zase k uzoufání. Příšerná verze Božského Bruce, který sice také nebyl nijak závratným dílem, ale přeci jen se na něj dalo dívat a občas se i zasmát. Veškerý vtip, švih a koukatelnost jsou zavražděny. Salman prošel filmem jako náměsíčný, Priyanka neměla absolutně co na práci. Špatný scénář, průměrné výkony, počítačové efekty bolestně levné a nepřesvědčivé (zato rozeseté všude kolem). Jediné, co stojí za zmínku, je píseň Laal Chunariya. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Ano, je to předělávka Božského Bruce, takže nic originálního se nekoná. Dle mého soudu je to však lepší nežli originál. Možná někdo poznamená, že je to hloupé, naivní a mimo, ale já na tyto argumenty řeknu, že pro mě osobně je důležitější práce konaná od srdce. Ta hřejivá a bezprostřední, možná, že nedokonalá, ale o to upřímnější, než strojový bezemoční výrobek Made in USA. Téma samo o sobě může působit pohádkově, kor i tím velmi povrchním zpracováním, ale jinak pro lidi duchovně a filozoficky smýšlející je to více než zajímavé a přínosné. Osobně mám rád každý podnět, který mě jakýmkoliv způsobem donutí přemýšlet nad čímkoliv o pravé podstatě světa, a toto je velmi hluboké poselství, žel pojato až „brutálně“ jednoduše. Tak, jak je řečeno i v tomto filmu, Bůh (ponaučení) se může skrývat v každém člověku (i v tupém a zlém), tak i v povrchním snímku se mohou ukrývat hluboké myšlenky, za možná až nesmyslným vedením příběhu. Obsazení výborné a pošmákl jsem si, jen mám občas problém se Sohailem Khanem. Jeden záběr je uspokojivý, druhý už rozporuplný. Hudební čísla parádní, a to i svým provedením. Po této stránce si není vůbec na co stěžovat. Jestli má někdo námitky k počítačovým trikům, tak chápu, ale o tom opravdu Indie není, ta sleduje úplně jiné cíle. Ještě jednou ano, vím, že to mělo hodně nedokonalostí, avšak nic co by mě nějak otrávilo, či dokonce nudilo. Naopak, při mnoha hláškách a scénkách jsem se moc bavil. Mé hodnocení je za jasné tři silné hvězdy s dovětkem, že současné hodnocení je opravdu nedůstojně nízké. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Rumi Jaffery v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)

Reklama

Reklama