Reklama

Reklama

Msta přichází z močálu

  • Česko Msta přichozího z močálu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dr. Alec Holland prošel hroznou změnou. Jako oběť děsivé chemické nehody se stal mutantem, který musí opustit společnost a je odsouzen k prodírání se slizkým bahnem v bažinách, jimž se každý vyhne. Jeho jediným cílem je pomsta. Když se nakonec střetne s ďábelským maniakem, který je za jeho stav odpovědný, je scéna připravena na nelítostný boj na život a na smrt. (McLushi)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

demented

demented (hodnocení, recenze)

Ja len na okraj pre znalcov typu Rutt, Man-thing nie je remakom Cravenoho Swamp Thing !!! Swamp Thing a Man-Thing sú rozdielne existujúce komixové postavy a každá z nich má (resp. mala) vlastnú sériu (to že Man-thing je vlastne obšlahnutým Swamp Thingom je už druhá vec :-) )

Wilow

Wilow (hodnocení, recenze)

MSTA " Všude kolem rostou květiny, je na co se dívat " Ta láska je to jako kráska a netvor..Když Alex spadne pak do toho rybníka když vynalézá tu záhadnou tekutinu....(ještě k tomu "svítivě zelenou" ) Rány se rychle hojí z useklé ruky naroste nová stejně silná... Co dodat je to spíš námět tak jak jsem řekla na "Kráska a zvíře"

Související novinky

Swamp Thing našel režiséra

Swamp Thing našel režiséra

05.09.2018

Očekávaný seriál Swamp Thing od nově založené služby DC Universe má konečně režiséra. Nějakou dobu se šířily spekulace, že by pilotní díl mohl natočit producent seriálu a mistr hororů James Wan … (více)

Reklama

Reklama