Reklama

Reklama

The Opposite Sex

všechny plakáty
Trailer
USA, 1956, 117 min

Obsahy(1)

Kay Ashley (June Allyson) je ohromena, když krátce před desátým výročím svatby polapí v sáloně krásy nejnovější drby: skoro celý New York snad už ví, že její muž, slavný brodwayský producent Steve (Leslie Nielsen), má aféru s ctižádostivou mladou revuegirl Crystal. Ačkoliv jí chce Steve zanechat, vzbuzuje vypočítavá Crystal dojem pokračování vztahu, když ho vyhledává dále - dokonce před jeho vlastní dcerou Debbie. Zklamána podává Kay v Renu žádost o rozvod... Scénář podle hry Ženy New Yorku Claire Boothe-Luce. (Pohrobek)

(více)

Recenze (4)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Remake Cukorových Women z roku 1939. David Miller přidal muže (No konečně!) a pěvecká čísla. Tohle zpracování se mi líbilo možná o chloupek víc - zřejmě kvůli tomu, že se nejednalo o čistě ženskou záležitost, i když Leslie Nielsen tady zrovna jako chlapák nevystupuje. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Viem, ze Dzordz Struhanka natocil roku 1939 film The Women. No a tuto David Miller natocil slusny rymejk - hlavne spolocenska konzervacka. Pokial reziser Struhanka natocil film cisto o zenach a pre zeny, Miller tu pridal aj chlapov - a to zrovna Leslie Nielsen moc hrat nevedel, mohol angazovat lepsieho herca. Niezeby mi Nielsen vadil, len ja si ho proste budem pamatat ako bielovlaseho chlapika z Blaznivych striel - ako slusneho komika, ktory ale moc hrat nevedel a cakal az do 55 -ky kym prerazi : 77 % ()

nemorino 

všechny recenze uživatele

Tá kuchynská bitka medzi Sylviou (Dolores Gray) a Gloriou (Ann Miller) bola neskutočne autentická .. Tá facka ktorú dala Kay (June Allyson) Crystal (Joan Collins) keď jej odletela náušnica mala byť iba nahraná. June však bola do svojej úlohy pravdepodobne natoľko vžitá, že Joan dostala facku v plnej sile. Napätie medzi herečkami po tejto scéne trvalo ešte niekoľko týždňov nakoľko Joan túto facku považovala za úmyselnú. ()

Reklama

Reklama