Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Soukromý vyšetřovatel John Haven (Dick Powell) přijíždí do malého městečka v přestrojení, aby vyšetřil záhadné vraždy kavaleristů. Setkává se se salónní zpěvačkou Charlie (Jane Greer), u které zjišťuje, že ovládá veškeré nelegální aktivity ve městě. Postupem času si získá u Charlie přízeň a získává práci, při které shromažďuje důkazy nejen proti Charlie, ale také proti náčelníkovi Castovi. (Streeper)

(více)

Recenze (5)

Topco 

všechny recenze uživatele

V podstate film noir vo westernovom obale. Odmyslite si westernové mestečko, westernové kostýmy a v jadre máme noir (vyšetrovanie v utajení, femme fatale, podrazy, zvraty, hra s tieňmi). Viď hlavne typicky tragický noirový koniec. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

3,5 Klasický western s noirovým nádechem. Místo vojáka v přestrojení by to mohl klidně být agent FBI v utajení a nebezpečná tajemná kráska je vždy nadčasová. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale ne vyloženě špatné westernové pátrání, kdy do jednoho městečka přichází muž inkognito, aby zjistil, jak to bylo s jedním zločinem. Snaží se navázat vztahy, ale ze začátku jsou spíše negativní. Hlavní postava je ale správně suchá a místy docela dobře drsná, takže se divákovi může líbit. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Westerny mě nikdy moc nebrali a tohle mi přišlo až moc upovídané a zdlouhavé. Hodně jsem se u toho nudila, měla jsem chuť to přetočit na nějakou zajímavější scénu, ale neudělala jsem to, raději jsem se nekonečně nudila dál. Nejvíce se mi líbil recepční s kytarou, který zpíval píseň o aktuálním dění, takže alespoň za něj tu jednu hvězdičku. ()

Eigis 

všechny recenze uživatele

Při transportu zlata jsou zabiti dva vojáci, vláda proto vysílá speciálního vyšetřovatele aby odhalil bandity a vše objasnil. Fakt je, že tu chybí nějaká výrazná hvězda s lepším hereckým výkonem, le i přes to příběh je fajn a vcelku příjemně to uběhne, takže dle mého si 70% plně zaslouží. ()

Reklama

Reklama