Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví posledních osmnáct let života Jesseho Jamese (Robert Wagner) včetně jeho domovského života v Missouri, zkušenosti s Quantrillovými lupiči, jeho pochybnou kariéru s bratrem Frankem (Jeffrey Hunter) a mladšími bratry a jeho pokus vést klidný život po katastrofálním pokusu o vyloupení banky v Northfieldu. (Streeper)

Recenze (5)

Mol 

všechny recenze uživatele

THE VERY LAST ONE! WHEN I COME HOME, I'LL HAVE ENOUGH MONEY TO INVEST IN SOME SMALL BUSINESS. THEN I'LL NEVER HAVE TO LEAVE YOU OR THE CHILDREN AGAIN! Film je vykládaný příběh, takže se ve filmu skáče, vzpomíná a tak. Tento druh filmu mě nebaví. Hlavní hrdinové mi nepřirostli k srdci, spíš naopak a Zee hraje jak dřevenej panák. Klidně by mohla jít na konkurs na loutku Pinokia. Určitě by jí vybrali a ještě by dostala od akademie Oskara. Ale abych jen nehanil. Co bylo naprosto výtečné, tak závěrečné vykrádání banky. Kamera byla velice působivá, zabahněné cesty městečka Northfield a dlouhé kabáty celé Jesseho bandy jakbysmet. Mno a když se ztrhla mela a všichni začali kolem sebe střílet? Top žánru western. Škoda, že film jako celek je dost sračka. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Ve filmu se skáče z jedné dějové linky do druhé, to by mi až tak nevadilo, protože je to naštěstí udělané tak, že se v tom divák vyzná, jenomže bohužel právě kvůli tomu nemá divák možnost se více spojit s postavami a nechat je, aby jim přirostly k srdci. Jesse James je od pohledu krásný chlap, ale postupem času jsem se ztrácela v tom, kdo je kdo a kde je Jesse a proč udělal tohle a neudělal tamhle to. Postav je tam až moc a žádná z nich se divákovi neotevřela. ()

Reklama

Reklama