Reklama

Reklama

V řece Green River je nalezeno několik ženských těl, některá již v pokročilém stádiu rozkladu. Od léta je to již celkem deset obětí a přibývají další.
Vždy se jednalo o prostitutky, které působily na místě zvaném Strip. Mladý detektiv Dave Reichert se ujímá svého prvního případu. Vydá se za Robertem Keppelem, bývalým vrchním vyšetřovatelem v případu Teda Bundyho, známého sériového vraha, a požádá ho o pomoc. Bob se do případu zapojit nechce, ale nakonec souhlasí alespoň s tím, že bude Daveovi k dispozici jako konzultant.
Všechny oběti měly ve vagíně vražený kámen, až na jednu, u které vraha asi někdo vyrušil. Bobovi přijde domů dopis z vězení od Bundyho, který mu nabídne pomoc s vyšetřováním případu. Bobova žena to nese velice těžce a obává se o svou rodinu.
Když Bob s Davem dorazí do floridské věznice, kde Bundy čeká na trest smrti, ten jim navrhne, aby uspořádali festival drsných pornofilmů a fotili si každého návštěvníka. Myslí si, že pachatel tam určitě bude...
Bundy přesvědčí vyšetřovatele, aby mu nechali jeden spis k prostudování. Podle dat únosů obětí si myslí, že vrah pracuje na směny a víkendy pravděpodobně tráví s rodinou nebo někde mimo město.
Myslí také, že vrah je mladý bílý muž, pravděpodobně svobodný, bez přítelkyně a má nějakou podřadnou práci. Bob chce, aby mu Bundy pomohl dostat se hlouběji do vrahovy hlavy, ale ten k tomu potřebuje fotky z místa činu. Na základě informací od něj je nakonec objeven jeden podezřelý... (oficiální text distributora)

(více)

Hrají

Reklama

Reklama