Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey je okouzlující, pohledný, zábavný a talentovaný. Když potká bohatou vdovu Veru, zdá se, že jsou si souzeni. Pak se ale na scéně objevuje milá a nezkušená Linda. Co teď? (oficiální text distributora)

Recenze (6)

pm 

všechny recenze uživatele

"Nepoznal jsem ji oblečenou", řekl Joey a vzal mi iluze. Ukázalo se, že zábavná Bondova hláška není až tak původní. Jinak spíše průměrný muzikál i příběh s výborným Sinatrou. 70% ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po dvou letech od Muže se zlatou paží se Frank Sinatra s Kim Nowak znovu sešli před kamerou, tentokrát muzikálově. Zdařile jim při tom "sekundovala" Rita Hayworth coby dámička vdovička z lepší společnosti a také hlavně rozmařilá investorka Joeyho nového podniku. Přes do poslední chvíle nejisté rozuzlení je romantická dějová linie jen na pozadí, prim hrají zcela jasně hudební čísla, a netřeba snad zdůrazňovat, že především ta Sinatrova. Řečeno velmi neuctivě, film nestál za moc, ale vše vynahradily okamžiky, kdykoliv Frankie na pódiu otevřel pusu. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od Gildy s Ritou Hayworth je tento muzikal len priemerny. Ma nejaky pribeh, ale ten nedokaze zaujat. Rita Hayworth /Gilda, lady from Shanghai/ bola samozrejme vyborna, a dobre som zniesol aj slusnu Kim Novak /Rozbite Zrcadlo/, ale zvysok hercov siel mimo mna . A pesnicky boli tiez len priemerne : 55 % ()

danecek24

všechny recenze uživatele

15. Zlatý Glóbus za rok 1957 - cena (1) - *Nejlepší herec (komedie / muzikál) - Frank Sinatra + nominace (1) - Nejlepší film (komedie / muzikál) ()

PELC 

všechny recenze uživatele

Průměrný muzikál měly táhnout tři hvězdy Rita Hayworth, Frank Sinatra a Kim Novak.Stárnoucí Hayworthová je snad zajímavá pouze jako bývalá hvězda. Její výkon je však slabý.Kim Novak je mladá a krásná, ale prostoru moc nemá na to, aby něco dokázala zahrát.Celý film táhne Frank Sinatra a je fantastický a to jak herecky, tak i jako zpěvák. ()

Reklama

Reklama