Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Signál mayday zavede záchranáře z vrtulníku pobřežní stráže k opuštěné lodi uprostřed oceánu. Na první pohled se zdá, že je posádka kompletně mrtvá. Jeden ze záchranářů se spustí na loď a najde v šoku mladou ženu, se kterou se chtějí vrátit do vrtulníku, ale přetrhne se lano navijáku. Oba jsou tak odkázáni na kolegu, který se vrací na základnu. Mezitím se žena rozhovoří, co se ve skutečnosti stalo na lodi. Je "Ďáblův trojúhelník" skutečně prokletý, nebo je to jenom mýtus? (Rodriguez)

(více)

Recenze (6)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Trojúhelník Satana, je perfektní sugestivní psychologické drama, odehrávající se na moři v tajemné části oceánu známého jako Bermudský trojúhelník, kde dvojice pilotů helikoptéry zachytí nouzový signál z nějaké opuštěné lodi nedaleko, na lodi jak se zdá je jen jeden člověk-jedna jediná přeživší (Kim Novak). Co se to tu sakra stalo? Později se piloti dovídají, že další tři lidé na palubě, zemřeli za velmi podivuhodných a nevysvětlitelných okolností (a v bizarních pozicích a polohách-jeden tu visí pověšen za nohy na stožáru atd) a tím tohle všecko ještě zdaleka nekončí, velké tajemství čeká na rozkrytí. Napínavý film s místy až téměř klaustrofobickou atmosférou a vskutku děsivou hudbou, je zde plno strašidelných a nevysvětlitelných okamžiků (nezapomenutelné a často vzpomínané, je hlavně naprosto nečekané finále tohoto filmu) a herecké výkony jsou rovněž velmi povedené. Na tv film opravdu brilantní a vzrušující kousek, který nevím jestli u nás někdy šel, ale na IMDb na film dost lidi nostalgicky vzpomíná (tak z odstupem 15-20 let), jako na velmi efektivní, emocionální, a strašidelnou záležitost, která člověka navodila doslova a do písmene husí kůži. Nevím jak by to na mě působilo jako na dítě, takových filmů bylo z dětství přeci víc, ale dnes už to pro většinu lidí tak silný zážitek asi nebude. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Satanov trojuholník je ambiciózny mysteriózny TV film, produkovaný spoločnosťou ABC. Je zrejmé, že skromný televízny rozpočet neumožnil tvorcom tohto tematicky zaujímavého projektu možno až taký rozlet ako by si predstavovali, v rámci možností sa však s týmto námetom popasovali uspokojivo a v závere mi na malú chvíľu veru aj prebehol mráz po chrbte... ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tahle plavba smrti není zlá, záchrana akce a celý rozjety příběh na lodi a moři byl prostě málo rozebrán, atmosféra byla slabší herci akorát prostředí v pohodě. Konec v pohodě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skvelý príspevok k populárnemu žánru o tajuplnom Trojuholníku, ktorý získava body za to, že sa v tej dobe nielen v kinách, ale aj v TV vedel objaviť snímok kvalitný nielen po stránke formálnej, ale aj obsahovej. Jeden z filmov, ktorý nehľadáte, ale náhodou objavíte a rozhodne nieste sklamaní. A takto to ja rád. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná mysteriózní TV vypalovačka, která neplýtvá časem, a hned od začátku rozjede klaustrofobickej napínač, kterej jako Ďábel sám, mate diváka falešnýma stopama. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Rozhodně Ďáblův trojúhelník potěší příznivce dramatu, kdy prvky hororu doplňují už tak tajemnou atmosféru. Nevysvětlitelné se postupem času vysvětlí a tak není vlastně žádné nadpřirozeno kde hledat. Ale co když kecám? 70% ()

Reklama

Reklama