Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (270)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Mě osobně teda přišel tenhle díl nejlepší ze všech Powersů - Myers je pořád stejně potrhlý (někdy až moc), víc jak půlka vtipů sice není vůbec vtipná, ale musím ocenit fantastický úvod filmu (s účastí Toma Cruise, Stevena Spielberga, Britney Spears,...). Výsledek je asi takovýhle - pokud máte rádi ztřeštěné komedie nebo pitvoření Mike Myerse, budete v sedmém nebi. Pokud ne, odečtěte si od mého hodnocení tak 2 hvězdičky a ruce pryč (jenom se kdyžtak koukněte na ten skvělej začátek filmu, stojí za to ;-)). ()

Matty 

všechny recenze uživatele

„Jen dvě věci v životě nemůžu vystát: lidi, kteří jsou netolerantní k ostatním národům a Holanďany“. Parodie bondovek i filmu jako takového. Michael Myers se pitvoří coby Austin Powers, Dr. Zloun, Zlatý úd i Velký hnusný špekoun a jen ti nejtolerantnější diváci nebudou mít po deseti minutách nutkání všechny jeho kreace na věčné časy pohřbít šest stop pod zem (někam doprostřed oceánu). Humor je stejně nelimitovaně debilní jako v předchozích dílech, mnohé vtipy vykrádají Špiona, který mě vojel, což jim však neubírá na praštěnosti. Poměrně nečekaná je (mini)účast Michaela Cainea, Toma Cruise, Gwyneth Paltrow, Kevina Spaceyho nebo Stevena Spielberga, inteligentní film z třetího Powerse nicméně nedělá. Opravdu se stydím, jak dobře jsem se na několika místech bavil, ale nemůžu si pomoct, na čtyři hvězdičky bylo toho smíchu dost. 80% Zajímavé komentáře: Radyo, imf, tron, Jordan ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Muehehehehehehe, to byla legrace k nepřežití. Smíchy se mi potrhala bránice, takže tohle píšu z nemocnice pouhé dvě hodiny po úspěšné operaci. A ten konec! Takový doják! Celou noc jsem probrečel (to měla ale asi na svědomí ta potrhaná bránice - bolelo to jako svině). Vážně - to se nedá vypovědět slovy, to musíte vidět! Ta hluboká myšlenka, morální poselství, skvělé herecké výkony, originální a humornými nápady překypující scénář, na tomto filmu prostě nenajdete ani náznak chybičky! Jen díky totálnímu ignoranství Akademie vyvázl A.P.-G. bez Oscara, ačkoliv si jich zasloužil nejméně 12! A Austinu Powersovi bych postavil v Hollywoodu pomník velký alespoň jako Socha svobody, jelikož jde bezesporu o nejvýraznější filmovou postavu historie lidstva! ........ Připadá vám to jako parodie na komentář? On totiž Austin Powers 3 je parodií na sebe sama. Bohužel tou nejhorší možnou parodií. A směšného na něm není skoro nic. Zato trapností je zde tolik, že kdyby trapnost zabíjela, tak ten film přežijí jen krysy a potkani - ale ti prý přežijí i atomový výbuch. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Raketovým rozjezdem (v úvodní půlhodině se tísní drtivá většina neokoukaných vtipů) Mike Myers doslova zatluče diváky do sedadel... Chudáci - zbylou půl hodinu se snaží z kina utéct, aby se dostali pryč z dosahu překrucovaných, trapných a tisíckrát viděných gagů... Nová postava Goldmembera je zřejmě to nejslabší co kdy Myers vymyslel a Michael Caine evidentně neví čí je... Doufám že po tomhle fiasku se dalšího dílu nedočkáme (i když... Goldmember vydělal slušné peníze, takže... asi dočkáme)... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale chvílemi jsem se nemohl přestat tlemit. Forky jako třeba dvojčata jsou opravdu málo k vidění. Bohužel je hodně odpůrců Mike Myerse a jeho humoru, ale já mezi ně jistě nepatřím spíše naopak. Scéna z věznice je geniální!!! Ponorka ve tvaru oblíbeného gesta doc. Zlouna a flasbacky z mládí na škole, kde se setkali Zloun a číslo 2 to je opravdu síla!!! Ať žije Austin :o) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Díl nehodný kvalit a potenciálu Austina Powerse... Začátek je výborný, dobře se to rozjede, ale poté se začnou nudným způsobem recyklovat vtipy z minulých dílů a již to není ono. Důkaz toho, že na dvou až třech povedených skečích nelze vystavět celý snímek. Bohužel ani tradičně charismatický Mike Myers to tentokrát nemá sebemenší šanci utáhnout. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Příval známých tváří ze začátku je ultimátní. Dále pořád skvěle ujetá zábava i když některí vtípky už se opakují. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George S. Clinton: 1. Work It Out - Beyonce Knowles [3:22] ,2. Miss You - The Rolling Stones [3:39] ,3. Boys - Britney Spears/Pharrell Williams [3:46] ,4. Groove Me - Angie Stone [4:16] ,5. Shining Star - Earth, Wind & Fire [2:52] ,6. Hey Goldmember - Foxxy Cleopatra [2:44] ,7. Ain't No Mystery - Smash Mouth [3:57] ,8. Evil Woman - Soul Hooligan/Diana King [3:45] ,9. 1975 - Paul Oakenfold [4:22] ,10. Hard Knock Life (Ghetto Anthem) - Dr. Evil [1:45] ,11. Daddy Wasn't There - Ming Tea/Austin Powers [2:46] ,12. Alfie - Susanna Hoffs [2:47], ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Sice to není bezbřehá, troufalá a takřka geniální šílenost jako předchozí díl, ale i tentokrát jsem odrovnaný. Racionálně neobhajitelný kult s nesmrtelnou postavou Dr. Evila. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tak PRETO otec neprišiel!“ – „Vlastne ho uniesli až potom.“ Jednotka ma nebavila, ale už v dvojke dostalo diabolské duo Myers/Roach vyšší rozpočet a voľnejšie ruky. Takže kým dvojka bola „len“ úžasne natrieskaná drzými sprostými nápadmi, trojka sa definitívne odväzuje a šváca nás zelenými halúzkami, kam dočiahne. Steven Spielberg robí saltá, šukadelický agent sa miluje s každou ženou, Tom Cruise z padáka sadá rovno za volant namakaného šukguára, Britney Spearsovej exploduje hlava, Danny DeVito a Kevin Spacey hrajú zloduchov a Gwyneth Paltrowová je „veľmi, veľmi zlé sexi dievča“. A to neubehlo ani desať minút. Tempo je splašené, obrovský rozpočet je vidieť a ak sa aj najbližšiemu vtipu nezasmeje, treskne vás do hlavy ďalší, ktorý príde o 10 sekúnd neskôr. Až ma udivuje, koľko talentu (akčné scény, tanečné vystúpenia, spevácke etudy) môže byť v jednom filme vedľa tak skrz naskrz prehnito chlipných vulgárnych sexistických vtipov (Nathan Lane, bradavica, Michael Caine, japonské dvojičky, britská špionážna akadémia, MLČANIE JAHNIAT, glóbus, väzenský rap, pozlátené pohlavné orgány, Tlstý bastard, titulková pasáž „Mr. Roboto“). Kino Považan NMnV 2002 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

I treti pokracovani Austina Powerse si drzi velice dobry standart a prevaznou cast filmu to je fakt zabava. Samozrejme se tu najdou i sceny spis trapnejsi a nebo sceny kdy si rikate "Co to jako je?" a pak jedna nechutna scena s jedenim kuze, ale az na tyhle vyjimky to je fakt supr zabava. Vetsina scenek me fakt pobavila, ale nejvic me dostal zacatek s Danny DeVitem, Cruisem atd. a pak scena kdy je Austin s Minimi za plentou. Mike Myers je jako vzdy genialni a rozhodne je nutny videt tenhle film s titulkama, to jeho "Yeah baby yeah." a tomu podobny hlasky stoji s dabingem za hovno. A zaverecnej dojak, kdy je vsechno jinak je fakt hustej a navic tu je i Austinuv otec v podani skveleho Michaela Caina. Ja se bavil skvele. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Nekolik vynikajicich scen (znaminko, dvojcata, fontanka, u doktora atd.) nemuze vyprostit film z propasti relativni nudy. Nejspis za to muze slaboucky pribeh, ktery by u komedie ani tak nemusel vadit, kdyby v ni ovsem bylo mnohem vice vynikajicich scen. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Který chlapec se učil řídit auto i se zbraněmi? Nebo měl vrtulník, co můžeš složit do batohu? A co tvoje švédská chůva Helga?" Jsme si s Austinem (a Tomem Cruisem) příliš vizuálně podobní na to, abych ho neměl rád, nefandil mu a nezáviděl mu jeho báječného otče. Tedy samozřejmě otce, ale pro mou přirozenou demenci je žvatlání Zlatého Úda dost nakažlivé. Mě prostě bavilo natáčení filmu Austinpussy, vězeňský rap holohlavých padouchů i Austinův "porod" Méminiho. A ani Foxxy, Fuk Mi či Fuk Yu mě nenechaly chladnými. Tohle je prostě film pro dementy, kteří pravidelně vypínají mozek a kterým smích prodlužuje život. Mezi ně se hrdě řadím. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Je to lepší než dvojka, ale na jedničku nemá. Fakt nechápu tu Meyersovu zálibu v natahování trapnejch fórů. Myslím, že tvůrci mají na víc. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Rozhodně slabší než předchozí díly, pořád se ale necítím nijak znechucen, což je při úrovní humoru skutečně velký úspěch. Už se to opakuje, povedeného je míň, ale rozhodně jsem to přežil. ()

Reklama

Reklama