Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 1
USA, 2002, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (270)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Austin Powers mi nikdy docela nesednul, ale u předchozích dvou dílů jsem se bavil lépe. Tady se mi nejvíc líbil úvod (Cruise, Spielberg a spol.) a pak už jen semtam nějaký záblesk, který mě vyburcoval z trapné nudy (např. Zlounovo hip-hopové číslo ve vězení). Mike Myers sice hraje minimálně čtyři postavy, ale co na tom? Vždyť takový Goldmember je vlastně postava až překvapivě nezajímavá. Nic pro mne... ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Smutný konec jedné trilogie, která neměla nikdy vzniknouti, páč i po 23 letech jest ´´1´´ stále nepřekonatelná a geniální a jejíž 2 ubohá pokr. se vezou jen a pouze na vlně, fekálního/flatulenčního, sexuálního aj. ´´humoru´´. Toto je sice o třídu lepší, než 2, ale to není ve výsledku moc výhra, že? :-/ ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Třetí díl Austina Powerse mě už před lety nijak neoslnil,ale po dnešním shlédnutí jsem byl opravdu zklamaný.Goldmember nepřináší nic nového,humor definitivně upadl až na podlahu a tam je usilovně rozmazáván,takže jako pozitivum vidím jen Austina,Dr.Evila a Mini Me,jinak se ve filmu není nač dívat a proč je tam Beyoncé?? ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Jednička byla velice průměrná, dvojka už poměrně slušná a trojka měla podle traileru zaděláno ještě navíc. Bohužel je to opět spíš krok zpátky. Většina vtipů je nevtipná, ba co víc přímo trapná. Vyzdvihl bych tak akorát návštěvu doktora, vodotrysk a tradičně skvělé Mini-me. No a abych nezapoměl, vynikající kameo roličky, zvláště skvělý začátek. Celkově tak slabší než dvojka a někde na úrovní jedničky. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Výkřiky typu: Jsem tvůj pravý otec! Jsem tvůj bratr!, k tomu vesmírná mise, Beyoncé s mega afrem a božský Michael Cane! Všichni Austinové jsou v pohodě, ale tenhle mi (až na Beyoncé s mega afrem) přišel nejzábavnější. Mimochodem, jedna z nejlepších rolí Toma Cruise a vůbec nejlepší herecký výkon Britney Spears. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)

Reklama

Reklama