Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím dílům to je už o něco horší kóma, jako kómedie. Často se tam opakují různé vtipy z dřívějška, akorát obměněné... a nechuťárny už nejsou tak nechutny nebo nejsou už tak vtipny nebo tam jsou jenom proto, aby byly nechutny, ale taky trapny. Taky je škoda a moje smůla, že některé věci českým dabingem zanikají (holandština, "přejdeme na angličtinu", Dr. Evilův rap, Zlatý úd), takže pro čecha to ztrácí pointu. Samotnej padouch Goldmember už taky není tak vychytanej a Mike Myers by konečně mohl používat pro záporáky jiny herce, než sebe. Jinak camea pro role do filmu podle Austina Powerse se povedly, chch, ale co se nepovedlo, tak Beyoncé, která mi tam vubec neseděla a nebyla vtipná, ta se prostě do komedií nehodí. A navíc ji vyměnili na Heather Graham, o které se v tomto díle Austin ani nezmíní... ()

imf 

všechny recenze uživatele

Raketovým rozjezdem (v úvodní půlhodině se tísní drtivá většina neokoukaných vtipů) Mike Myers doslova zatluče diváky do sedadel... Chudáci - zbylou půl hodinu se snaží z kina utéct, aby se dostali pryč z dosahu překrucovaných, trapných a tisíckrát viděných gagů... Nová postava Goldmembera je zřejmě to nejslabší co kdy Myers vymyslel a Michael Caine evidentně neví čí je... Doufám že po tomhle fiasku se dalšího dílu nedočkáme (i když... Goldmember vydělal slušné peníze, takže... asi dočkáme)... ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Na tento film se musí koukat jako na něco hodně bláznivýho ale jinak je to furt a furt to samé jako předchozí díly.Jinak Mike Myers je neuvěřitelně srandovní ( občas.....někdy....jakkdy....) ,scénky jako typu Známenko atd...Mně opravdu rozesmáli a doufám že bude ještě nějaké pokračování , protože koukat se na tohle mně opravdu baví. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Austin Powers mi nikdy docela nesednul, ale u předchozích dvou dílů jsem se bavil lépe. Tady se mi nejvíc líbil úvod (Cruise, Spielberg a spol.) a pak už jen semtam nějaký záblesk, který mě vyburcoval z trapné nudy (např. Zlounovo hip-hopové číslo ve vězení). Mike Myers sice hraje minimálně čtyři postavy, ale co na tom? Vždyť takový Goldmember je vlastně postava až překvapivě nezajímavá. Nic pro mne... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najslabší zo všetkých dielov. Nepomohli ani hviezdne hostovačky (Kevin Spacey, Tom Cruise, Gwyneth Paltrow). Tentoraz nemá Austin Powers po svojom boku sexy herečku, ale Beyoncé, ktorá tiež ničomu nepomohla (skôr vyložene kazila). Najväčší rozdiel medzi predchádzajúci filmami a trojkou je skutočnosť, že Goldmember vsádza predovšetkým na fekálny humor, ktorému šéfuje Tlustý Bastard. Hovna, chlupaté bradavice, močenie, prdy, tak toho dostanete nestriedmy nášup. Pôvodná štýlovosť sa úplne vytratila, a čo nesmrdí o výkaloch, tak to sú bohužiaľ len opakované vtipy z minula. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (9)

  • Ústřední melodii nazpívala Britney Spears. Písnička se jmenuje "Boys" a ve videoklipu, který se natáčel v Los Angeles, se objevuje i Mike Myers jako Austin. (HappySmile)

Reklama

Reklama