Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohřeb Leonarda Fagota. Jeho čtyři dcery, Carolyn, Nancy, Joan a Shirley, vzpomínají na to, co tragédii předcházelo. Otec získal dům svých snů a dalším jeho plánem bylo, až se jeho dcery provdají, postavit každé z nich další dům hned vedle pozemku, aby tak celá rodina zůstala pohromadě. Při výchově je však despotický, provádí každou sobotu prohlídky v dceřiných pokojích a výchova má podobu vojenského drilu. První se k malé vzpouře odhodlá Joana, vdá se proti otcově vůli za nevzdělaného George a ukončí studium. Další je Carolyne, která se vrací ze studií těhotná a s obavami představuje rodičům svého muže, za kterého se tajně provdala. Otec proti všem očekáváním reaguje mírně a laskavě, je ochoten postavit jim dům a vše platit, dokud Carolynin manžel Bruce nedostuduje. Joana v tom ale vidí způsob, jak je ovládnout. Nejmladší Shirley pak přistihne otce při líbání s neznámou ženou je zmatená a nešťastná. Otec ženu představí jako Marthu, která bude prý pomáhat s prací na zahradě. Matka se však nenechá obalamutit a svěří se dcerám, že otec byl celý život proutníkem. Teď si přivedl milenku až do domu a rodina se pomalu začíná rozpadat. Naoko pečlivý otec a tchán uzavírá pro své zetě pojistky na vysoké částky a určuje sám sebe za příjemce pojistné částky v případě úmrtí. Devět měsíců po uzavření pojistky je George zavražděn. A to je teprve začátek tragických událostí (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

movie 

všechny recenze uživatele

Velmi úsměvný filmeček.Fotřík se rozhodne nahrabat prachy tak, že si nejdříve pojistízeťáky, které pak likviduje...v jedné z hlavních rolí tu hraje Gwyneth Paltrow ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Spoustu kvalitních herců, jen tempo filmu je nevyrovnané.Slibný začátek se postupem času ztrácí a nastupuje nuda a šeď. ()

Reklama

Paladin25 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušný televízny film, ktorý ma čo divákovi ponúknuť. Chýbalo mi tu trošku viac napätia a nejaký ten zvrat. Na druhú stranu tu však boli skvelé herecké výkony hlavne Roberta Uricha, Gwyneth Paltrow a Matthewho Perryho. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Otec od mala sekiruje svoje dcéry a v dospelosti ich chce mať pod dohľadom , preto im zabezpečí aj bývanie, vedľa seba ,zaistí im poistenie  medzitým začne podvádzať svoju manželku ,čo bude mať aj následok tragédie 3* ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Na televizní film slušně odvedená práce, nelogických návazností si "užijete" poměrně dost, přesto úplná ztráta času to není. Hlavně jedna z prvních rolí pro Gwyneth Paltrow stojí za pozornost. Menší rolička se našla i pro Matthewa Perryho, takže zde máme možnost vidět mladé hvězdy v jejich začátcích. Od scénáře zázraky nečekejte, ale jak říkám - na televizi solidně odvedená práce. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama