Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arlis Sweeney (Dennis Quaid) vede tak prostý a neměnný život, jako jsou jeho rodné pláně západního Texasu. Obchoduje s výherními automaty, putuje od města k městu, od jedné milenky ke druhé. Kay Daviesová (Meg Ryan) je na cestě také jako doma. Utíká z nevydařeného manželství. Netuší sice kam, ale jedno ví jistě - kdekoli je to pro ni lepší než tam, kde byla doposud. Osud svede oba dohromady a dá jim šanci na budoucnost, dokud postava z minulosti - Arlisův otec Roy (James Caan) - neprobudí vzpomínky hluboké a temné jako hrob: rodinou historii psanou krví. (Cinemax)

(více)

Recenze (19)

mm13 

všechny recenze uživatele

Zápletka, akokoľvek za vlasy pritiahnutá, neprekáža, ak je šikovne podaná. Vo Flesh And Bone nie je jediný moment, ktorý by vytŕčal či nebodaj rušil, divák akceptuje podávané a užíva si túto "rodinnú" drámu s náznakmi thrilleru naplno. Škoda, že Steve Kloves toho netočí viac, má správny a sympatický prístup, je cítiť, že slúži príbehu, nie svojmu egu. Takých tvorcov veľa niet. A nikdy ich nebude dosť. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Zvolna plynoucí příběh chlapíka plnícího podél dálnice automaty. Jeho minulost není zrovna čistá, s tatíkem vykrádali domy a jednou jeho tatík vystřílel celou rodinu, by zametl stopy. Třicet let uplynulo a na scéně se otec znovu objeví, stejně jako holčička-kojenec z toho domu, nyní mladá žena, která přežila, nic neví, ale představuje hrozbu. A všichni se navzájem potkají. Vcelku nezajíímavý příběh, už tu x-krát byl, snad jen mladá Meg Ryan a Gwyneth Paltrow zpestřují pomalé tempo. Quaid hraje toporně introverta, není to jeho parketa. Na pomalé nedělní odpoledne...60% ()

Reklama

burton 

všechny recenze uživatele

áááááá....... jakože je to skvělé drama, dovedené do nečekaného konce a že atmosféra je jak sálavé srpnové poledneeee? Jo. Tak nějak.. Denis Quaid - všimli jste si? se zde usměje možná jednou a i to se vám zdá, jestli se vám to jen nezdálo. Stojí za to tenhle film vidět. Nečekejte nějakou zběsilou jízdu, Jak jsem řekla: sálavé poledne, líné, pořád čekáte tu bouřku. Přijde. Nebojte. Ale nijak se neochladí a vám se neuleví.....budete si namlouvat, spoustu věcí a nakonec si to pustíte znova, jestli jste náhodou něco v tom líném vedru neprošvihli. Ne, neprošvihli. Je to tak! ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Vlastní krev, to je bravurně vystavěný příběh se skvělými hereckými výkony, napínavý až do konce. Čas mu neubírá na atraktivitě. Začátek je poutavý a je trochu škoda, že temnost prvních minut brzy vymizí. Přesto mne bavilo sledovat, kam náš režisér zavede, jak se osudy jednotlivých postav prolnou a jak to vlastně celé dopadne....Prostě film s příběhem - jako by se takové snad už ani v poslední době netočily. ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Psychologické drama. Zajímavé postavy, náročné role v čele s pozoruhodným Dennisem Quaidem, pomalu plynoucí děj bez všelikého hemžení a velkých zvratů. Všechno je vlastně dobré, až na to, že ústřední myšlenka mě neoslovila, nemám pro ni ve svém životě žádnou paralelu; nikdo z mých příbuzných či přátel nepáchá tak děsivé zločiny. Film jsem shlédl se zájmem, ale nemyslím, že bych měl chuť se k němu vracet. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film je venovaný producentovi Markovi Rosenbergovi, ktorý vo veku 44 rokov zomrel počas natáčanie na infarkt. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama