Reklama

Reklama

Šťastné dny

  • USA Happy Days
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1936, 9 min

Režie:

Ub Iwerks

Hrají:

Tommy Bupp

Obsahy(1)

Parta kamarádů, či lépe řečeno uličníků si po cestě na ryby koupí za 50 centů "kvalitní" ojetý automobil. Zažijí s ním roztodivné příhody a ve finále dojde nakonec i na to rybaření. (Caelos)

Recenze (4)

igi B. 

všechny recenze uživatele

I po cca třičtvrtě století stále (nebo možná o to více) okouzlující animáky z produkce Celebrity Pictures, nabité rozvernými gagy, s půvabnou dobově stylovou kresbou a animací. Tento filmek s českým názvem "Šťastné dny" na kompilačním dvd z produkce LK. Ovšem nutno pustit si film v originále! Krom původní zvukové stopy je totiž dvd bez českých titulků a s opravdu odpudivým českým dabingem, namixovaným na utlumený původní zvuk, takže částečně krom zpěvu a dialogů neslyšíte ani původní hudbu, ruchy nevyjímaje. Neuvěřitelné, co dokážou vyprodukovat tuzemští prasáčtí ignoranti s pokryteckým podtextem, že "dvd by si neměli nechat ujít fanoušci klasické animace, filmové historie nebo sběratelé" (sic!)... :-( - - - - - (Poprvé viděno 28.9.2008 na dvd, hodnocení a komentář zde jako první - 28.9.2008) ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli jsem se jen nepřeslechl, ale podle všeho se jeden z chlapců jmenoval (v titulcích jako Moula) Dickhead... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

25. a zároveň posledný diel seriálu Comicolor Cartoon - tentoraz o zvláštnej rybačke, na ktorú nepotrebujete žiadne dážďovky. A dobrodružstvo so "skvelým" autom príde tiež vhod. V tomto animáku sa viac rozpráva, oproti uspievaným predchádzajúcim dielom seriálu, čo je určite fajn. 60% Hodnotenie celého seriálu: 55% ()

Reklama

Reklama