Reklama

Reklama

Paleček Tom

  • USA Tom Thumb
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1936, 7 min

Obsahy(1)

Tato klasická animovaná pohádka vypráví o synovi farmářů, který je hrozně malý, jako palec, a proto Paleček Tom. Tom je ale neposedný a proto sledujeme všechny nehody a zážitky, jež se můžou stát jen někomu takhle malému. (Caelos)

Recenze (3)

igi B. 

všechny recenze uživatele

I po cca třičtvrtě století stále (nebo možná o to více) okouzlující animáky z produkce Celebrity Pictures, nabité rozvernými gagy, s půvabnou dobově stylovou kresbou a animací. Tento filmek s českým názvem "Paleček Tom" na kompilačním dvd z produkce LK. Ovšem nutno pustit si film v originále! Krom původní zvukové stopy je totiž dvd bez českých titulků a s opravdu odpudivým českým dabingem, namixovaným na utlumený původní zvuk, takže částečně krom zpěvu a dialogů neslyšíte ani původní hudbu, ruchy nevyjímaje. Neuvěřitelné, co dokážou vyprodukovat tuzemští prasáčtí ignoranti s pokryteckým podtextem, že "dvd by si neměli nechat ujít fanoušci klasické animace, filmové historie nebo sběratelé" (sic!)... :-( - - - - - (Poprvé viděno 28.9.2008 na dvd, hodnocení a komentář zde jako první - 28.9.2008) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

22. diel seriálu Comicolor Cartoon - o maličkom hclapcovi, ktorý je slabší ako dážďovka. FIlmík je však bez príbehu a bez tempa, i ked s obstojnou animáciou. 50% ()

Reklama

Reklama