Reklama

Reklama

The Evil Cameraman

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 1990, 12 min

Režie:

Richard Kern

Obsahy(1)

Ženy coby objekty, zvrhlých fantazií jednoho muže. Nechávají se svlékat, svazovat, ponižovat... (5150)

Recenze (8)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2009 Kernův kraťas, který je i přes délku pouhých 12 minut příliš dlouhý na to, co chce říct (protože to říká opakovaně), a tak začne nudit. Myšlenka o ženách, které nechtějí být pouhými objekty touhy a představ zvrhlých mužů, v kombinaci se sebereflexí, kdy titulní zlý kameraman dělá se ženami přesto to, co Kern v jinych svých kraťasech, je na Kerna málo. 5/10 ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

V Kernových krátkých filmech jsou většinou ženy terčem různých násilností a ponižování ze strany mužů. Ani tentokrát tomu není jinak. Kameraman si pozve do svého ateliéru postupně čtyři modelky a snaží se je dostat do takové situace, aby je mohl zneužít. Je jen dobře, že se mu to nedaří a dostává od těch holek co proto. Je to vlastně zoufalec, ale dobře mu tak. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Několik zajímavých nápadů se najde, ale ty nepostačí k tomu, aby vás tento kraťas nezačal nudit. Škoda, Kern umí líp..)) "Otrlý divák" 2007 ()

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama