Reklama

Reklama

Manhattan Love Suicides

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 1985, 35 min

Obsahy(1)

Tento krátký film je složen ze čtyř zdánlivě nesouvisejících minipříběhů, jejichž názvy jsou - STRAY DOGS, WOMAN AT THE WHEEL, THRUST IN ME a I HATE YOU NOW. Jejich společným jmenovatelem jsou sebevraždy. (5150)

Recenze (4)

5150 

všechny recenze uživatele

STRAY DOGS.. postava "toulavého psa" byla úžasná a proběhlo také několik gore efektů.. 60%..)) WOMAN AT THE WHEEL.. bez nápadu.. 20%..)) THRUST IN ME.. finále na 100%.. 70%..)) I HATE YOU NOW.. podivné.. 40%..)) "Otrlý divák" 2007 ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Výborné. A tak nějak zvráceně vtipné. Asi jako když postiženému člověku zničehonic upadne ruka nebo jako když si mladík po velké potřebě vytře zadek podobiznou Ježíše. ()

contreras 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha lahůdek z režie Richarda Kerna, vynikající hudba, perfektní kamera a Manhattan underground :) vtipně bizardní přeháňka pobaví, hardcore scény vzruší...co víc si přát? :) ()

Související novinky

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama