Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ji-hae (Ye-jin Son) psala e-maily za svou kamarádku klukovi, který se jí líbil. Při tom objevila deník své matky, která zažila něco podobného se svou první láskou. A v tomto bodě se začnou ovíjet dvě paralelní větve příběhu. Jedna s ní, druhá s její matkou Ju-hae (kterou stvárnila stejná herečka jako Ji-hae). Objevují se zde potom různé romantické okamžiky z jejich života. Ale vše nakonec skončí dobře. Abyste se dověděli jak, tak byste se na to měli podívat. (c.tucker)

(více)

Recenze (160)

HAL 

všechny recenze uživatele

Po velice příjemném My Sassy Girl jsem od Jae-young Kwaka čekal další romantický film, který na rozdíl od naprosté většiny ostatních v tomto žánru opravdu má duši a láska je v něm přítomná nejenom v názvu a propagačních materiálech... ale našel jsem jen další průměrnou romanci o dvou zamilovaných trojúhelnících. Příběh o nešťastně zamilované dívce která si čte v deníku své matky o lásce velmi podobné té svojí je místy docela jímavý a s několika velmi pěknými scénami, ale nemá šanci oporavdu chytit za srdce někoho kdo chce víc než jen číst vzletné fráze v dopisech láskou oblouzněných lidí - protože ty jsou k vidění i v telenovelách. Kromě toho je většina postav ve filmu zoufale nesympatická a zejména nejlepší kamarádky obou hlavních hrdinek bych nejradši vzal lopatou po hlavě (což ovšem na druhou stranu možná je záměr autora). _Nejvíc mě ale dostal závěr - už posledních 20 minut je hodně mimo, ale úplný konec je jedním z nejvíc WTF momentů jaké jsem kdy viděl a už jen kvůli němu bych další stavění Classic na roveň My Sassy Girl bral jako urážku (své, relativně nízké, hodnocení MSG ale budu muset nejspíš brzy přehodnotit, resp. se na ni znovu podívat - myslím na ten film víc než by bylo na "jen nadprůměrnou romantiku" zdrávo). 5/10 ()

ambron 

všechny recenze uživatele

Kórejčania znova ukázali, ako má vyzerať romantický film. Príbeh je síce pre tento žáner typický, ale čo ho robí výnimočným je to, ako je divákovi servírovaný. Bol som očarený jeho neuveriteľnou jemnosťou, niekedy som mal pocit , že sa obraz v "telke" predo mnou doslova rozplynie. Pochvaľujem aj režisérov výber hercov do hlavných postáv, ktorí podali presvedčivé výkony a celkovo im to slušalo. ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Zatraceni korejci. Zase dalsi prival slane vody. Bezkonkurencni prival emoci naprosto ucelove zamerenych na ty nejemocionalnejsi lidske city. Tohle snad dokaze rozbrecet i neboztiky v marnici. Urcite k tomu dopomaha dokonala hudba P.S. EdoS k melodramatu privaly slz a pomale tempo patri!!! :-) To je jako horor bez mrazeni v zadech ci komedie bez smichu, tramvaj bez ridice ci snad poslanecka snemovna plna poslancu. ()

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Razantní tah na diváckou sentimentální i emotivní stránku a to nestydatě okatým způsobem. Emocionální znásilňování diváka je přítomno skoro celou stopaž snímku. Velmi neefektivní jsou smyčky mezi prvním a druhým příběhem, působí to celé strašně okatě/prvoplánově. Naproti tomu, jsou i scény, které skutečně dojímají a hezky sednou, což mají na svědomí výborní herci a citlivá Kwakova režisérská schopnost (viz. My Sassy girl). Celkově spokojen, ale přiznám, že jsem čekal něco více, než jenom krásně zabalené cukrátko těch nejsladších chutí. ()

Laputa 

všechny recenze uživatele

Skvělý film. Ye-jin Son ztvárnila Ji-hae. Ye-jin Son je podle mě jedna z nejnadanějších korejských hereček a moje oblíbenkyně. Spolu se skvělými výkony In-seonga Jo a Seung-u Joa a úžasnou hudbou provázející celý tento úžasný film. Jedna věc mě, ale mrzela, když chvíli před koncem Ye-jin Son velice brečela, tak jí vůbec netekly slzy a podle toho, jak brečela, tak by s ní měly téct proudem. Ale tato maličkost nezkázi film velikých kvalit. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • V prvých minútach filmu hrá pri monológu hlavnej hrdinky v pozadí "Pachebel canon". Rovnakú skladbu použil režisér Jae-young Kwak aj vo filme Yeopgijeogin geunyeo (2001) v scéne, kde Gyeon-woo podáva ružu dievčaťu hrajúcemu túto skladbu na klavíri. (RigorMortis)

Reklama

Reklama