Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři mladé rozverné hasičky jsou přiděleny do nejhorší čtvrti ve městě, a to navíc do zbrojnice, jež má nejmenší úspěšnost při hašení četných požárů. Naše hrdinky se musí nejdříve vyrovnat s nedůvěrou a chlípností svých kolegů a ve druhém sledu zastavit plány mocného investora, který v zájmu zbrusu nové výstavby stojí za všemi požáry. (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Blbé, a to hodně. Zástupce specifického bizarního subžánru lechtivých komedií z 80. let typu Screwballs, všechny možné Bikiny apod. Ano, tyto filmy mají jistou neopakovatelnou retro atmosféru, ale to už někdo musí být fakt hodně chycenej. Navíc Firehouse si klade trochu větší ambice, než vycpávat záběry na topless slečny s vyfoukanejma hárama muzikou a gagy, a to mu samozřejmě dost podráží nohy. Julie Roberts tam má jen cameo, ani jsem jí nezaregistroval. Zajímavé je, že Dán Ingvordsen téhož roku natočil biják, kde zase debutovala Sandra Bullock. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nablblý film z 80. rokov a la US proveniencia. Nebavila ma atmosfera 80s, nebavili ma dialogy, reziser J. Christian Ingvordsen je pravom v zabudnuti. 30 % ()

mira.l

všechny recenze uživatele

Je mi líto. Vydržel jsem to asi 15 minut. Je to film z ploviny osmdesátek, že jsem stáhl verzi, jejíž původ je evidentně v obalu VHS kazety a celou dobu na horním i diolním okraji obrazu skáče nějaké "zrnění", to bych snad tu hodinu a půl i vydržel. Ale že jsem současně stáhl verzi, kde přes jakési intenzivní šumění není slyšet prakticky vůbec nic, tak to jsem nedal. Holt mi první filmová role Julie Roberts zůstane utajena i nadále. Nehodnotím, nedokoukáno. Ale asi jsem o moc nepřišel. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Julia Roberts v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama