Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavná hollywoodská herečka Anna Scottová se při pobytu v Londýně náhodou setká s Williamem Thackerem, majitelem malého knihkupectví v rázovité čtvrti Notting Hill. Mladý muž ji zaujme svou nevšední vlídností a upřímností. Klíčící vztah však musí projít nejednou zatěžkávací zkouškou... Tvůrci dnes již klasické romantické komedie Notting Hill v čele s režisérem Rogerem Michellem navazovali na úspěch, který pár let předtím nečekaně sklidil snímek Čtyři svatby a jeden pohřeb (1993) Mika Newella. Jednoduchý příběh se odehrává na půdorysu moderní pohádky pro dospělé a těží ze setkání dvou lidí ze zcela odlišných prostředí. Julia Robertsová i Hugh Grant byli za své výkony oba nominování na prestižní Zlatý glóbus. (Česká televize)

(více)

Diskuze

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

Od konce minulého tisíciletí odebírám časopis Kůň & Pes ! :D 

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Romantická zamilovaná komedie, která je tím čím má být. Bez zbytečného patosu, bez trapnosti. A navíc super český dabing. Co více si přát.

Aivy

Aivy (hodnocení, recenze)

Nemohu si pomoct, Hugh Grant mi učaroval a to ať hraje kdekoliv. A navíc když hraje v takové romatice, jako je tohle. I když jsem ho měla ráda mnohem víc jako premiéra v Lásce nebescé, nu což. Tohle je taky romantika a skvělá. Občas nějaký ten vtipný bonbónek v podání Rhyse Ifanse, taková normální rodinka Hugha a samozřejmě - ve všem dokonalá Julia Roberts (tedy, tak to alespoň působí). Smíchejte to a máme tu koktejl romantické nádhery...:))

ondrech

ondrech (hodnocení, recenze)

nezklamal. Proste se mi nelíbí, kam je to hnáno, do nudné komedie.

SirGawain

SirGawain (hodnocení, recenze)

Jak se prosim jmenuje ta hrozne slavna pisnicka v ty nejlepsi scene filmu, kdy William smutne prochazi tim trhem potom co nacapou novinari Annu u nej doma?

Související novinky

Co chystá režisér Notting Hillu?

Co chystá režisér Notting Hillu?

28.10.2015

Roger Michell se v posledních letech blýsknul třeba Venuší nebo Hezkým vstáváním, jeho nejznámějším filmem ale navždy bude Notting Hill. Komedie s drobným sociálním přesahem je nevyčerpatelným… (více)

Rhys Ifans si podá Spideyho

Rhys Ifans si podá Spideyho

16.10.2010

Do pozornosti světového publika vstoupil jako Spike, pošukoidní spolubydlící Hugha Granta v Notting Hillu. Od té doby jsme ho viděli ve spoustě rolí (vychutnal si třeba tu v loňských Pirátech na… (více)

Reklama

Reklama