Reklama

Reklama

Inga Lindström


Vytoužený Marielund (E01)

(epizoda)
  • Německo Sehnsucht nach Marielund (více)

Obsahy(1)

Mladá letuška Lena Lagerbergová (Eva Habermannová), žijúca v Štokholme, dostane od sestry súrny odkaz, že otec utrpel úraz. Okamžite cestuje za rodinou na vidiek, i keď jej spomienky na toto miesto majú pre ňu i po desiatich rokoch trpkú príchuť. V tom istom čase rieši Magnus Jacobsson so svojím pracovným partnerom komplikovanú otázku sídla Marielund. Jeho majiteľka, Elinor Frodinová (Karin Dorová), má finančné ťažkosti a je celkom pravdepodobné, že nehnuteľnosť bude musieť predať. Magnus sa ju rozhodne osobne navštíviť. Manželke navrhne pár dní oddychu v krásnom prostredí, ale Britta jeho ponuku odmietne, pretože pracovne cestuje do Guttenborgu. Magnus sa so svojou dcérkou Emmou ubytuje v penzióne rodiny Lagerbergových, neďaleko Marielundu. Zoznámi sa so šarmantnou Lenou, jej sestrou (Carin T. Tietzeová) a otcom (Reiner Schone). V krátkom čase zistí, že k Lene prechováva viac ako sympatie a ich city sú obojstranné. V láske im však stojí veľa prekážok. Nielen Magnusove manželstvo, ale predovšetkým temná minulosť Marielundu a Magnusova profesionálna zainteresovanosť do posledného projektu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

arcticsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už se budu opakovat, ale v tomto druhu filmů hraje především přírodní prostředí, které je nádherné. Vše ostatní zavání imbecilitou...herecké výkony, příběh - prostě všechno. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem podvacáté viděl stejný film, byť pokaždé s jiným názvem. Samozřejmě, čas od času dochází k drobným variacím. Tentokrát například oba hlavní aktéři nějak pozapomněli na to, že jsou zadaní. A tak nám Inga rozehrává romanci, aniž by myslela na to, že citlivější duši by mohla otevřenost předchozích vztahů poněkud narušovat zážitek. Ale prostředí tentokrát funguje, i postavy jsou tentokrát docela sympatické, takže znovu oproti vší objektivitě dávám za tuto stopadesátou uklidňující lobotomii 2 hvězdičky... ()

Reklama

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama