Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (246)

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Austin Powers je kripl v bezva chlupatým svetru. Tahle trilogie a její nablblej hlavní hrdina je mi až fyzicky odporná. Myers by měl až do smrti už jenom mluvit zlobry. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

tento film mal jednu úlohu - rozosmiať diváka. ja som divák. mňa rozosmial. a bavil som sa dobre a úprimne. pozrel som si ho dokonca už dvakrát. a dvakrát som sa vynikajúco smial a zabával. nevidím dôvod, prečo by som ho neohodnotil kladne. navyše tento film sa venoval tomu, čomu snáď ešte žiaden akčný film - "ako veľmi trpia rodiny zločincov" ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nechcem opakovať to, čo pri komentároch k ostatným dielom. Takže celá séria je kvalitatívne vzácne vyrovnaná (čiže čisto priemerná). Pri Špionátorovi som sa zasmial trikrát naplno a občas tak napol úsmevu. Mal by som od podobného prapodivného komerčného komediálneho produktu určenému čo najširším masám čakať viac? Ešte že tvorcovia aspoň chápu fakt, že každá komédia nad hodinu a pol začne nudiť. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Mike Myers si dělá z Bonda pěknou prdel. A celkem mu to jde. Ani bych nepoznal, že Doktora Zlouna hraje taky on. :D ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Skvělá parodie na Bonda. Parádní hlášky Dr. Zloun je prostě nejvtipnější záporák + Seth Green. Prostě boží. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Výborná komédia z rodu tých najbláznivejších, ktorá s chuťou paroduje bondovky, nie príliš okato a k tomu sa jej viac-menej darí vyhýbať trápnym a hluchým miestam. Špionátor nie je dokonalý film, to by ešte musel kus popracovať na niektorých vtipoch, myslím, že tento prvý diel využil potenciál na takých 65% a ja som sa aj tak veľmi dobre pobavil. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď porovnám, že zhruba v tom istom čase bol špiónom aj Mr Bean, tak ten je ďaleko vtipnejší a prináša prirodzený humor na rozdiel od Powersa, ktorý je založený na presexualizovaných narážkach. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mike Myers si roli Austina Powerse i dr. Zloducha užívá plnými doušky, a proto se občas stalo, že překročil jisté hranice kvalitního humoru, a namísto toho to vypadalo jako laciná komedie pro fekálisty. Ale co! To že jsem se chvílemi fakt smál, popřít nemohu, takže rozhodně nechci tento film srážet někam do odpadu. Zkrátka oddychovka, která chvílemi pobaví, ale i znechutí. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Nápad napasovat macho agenta ze 60. let s extrémním libidem ("Wanna see my Mojo?") do reality let 90. je naprosto skvělý. Komedie je to jednoduchá (pro milovníky chytrého, laskavého humoru - HODNĚ jednoduchá), možná místy až dementní. Ale mně se to tak líbilo. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Příjemná parodie s ikonickou hlavní postavou i hlavním záporákem, cením ujetý humor, skvělý dabing i poměrně fajn tempo, které výrazněji nenudí. Stejně tak spousta nápadů a gagů jsou boží. No pořád je to ale "jen" Austin Powers...:D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Superpero to napsal a vystihl dokonale. I já jsem hardcore fanoušek - kromě bodnovek a debilního humoru ještě Mimi Rogers, Willa Ferrella a Toma Arnolda. Docela dost vychytaných vtípků (ty scénky, když někdo zemřel!!!). Jen škoda že to v závěru trochu zvolní... ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli tomuhle filmu můžu dát těch ( poměrně zaslouženejch ) 5*, nebo zůstat při zemi. Byla to sice nehorázná prdel ale nakonec zůstaneme trochu dole. Já se totiž nebojím cirkusáků. Takže 89,9%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si znovu pustil Špionátora,abych zjistil,jestli s odstupem času nezměním své hodnocení,ale faktem je,že pro to nemám důvod.Austin Powers mě pořád baví,Dr.Zloduch je bezchybný a nadšení Mika Myerse je brutálně nakažlivé.Nemění se ani můj názor na těch pár slabších momentů,pro které jsem nemohl udělit pět hvězdiček,naštěstí jich není mnoho,takže můžu s klidem říct,že mě i dnes film dokáže pobavit a rozesmát. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Legrační a ujeté.Mike Myers je vskutku originální a místy až roztomilý (tím opravdu nemíním hezký-to taky opravdu není).Ale dám čtyři hvězdičky,protože dvojka se mi líbila víc a víc jsem se u ní zasmál. ()

Související novinky

Reklama

Reklama