Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Pokračovaní, které nemělo vzniknout,ale vzniklo a já jsem za něj dal 25,-Kč a tím podpořil vznik dalšího dílu.Proč to dělám?? Mám v půjčovně velmi nebepzečné známosti. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Hrozné pokračování, tak skvělého filmu. Je to až trestu hodné co se s tímto filmem stalo. Konec je vážně odvázaný, ale nepomáhá to!!! ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Pokracovani uspesneho a vcelku koukatelneho filmu pro mladez neni nicim nez narychlo splacanym pribehem bez deje a bez hercu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Thin Lizard Dawn - Weed ,2. Thin Lizard Dawn - "Under the Wing" ,3. Jessica Sheeley - "In Good Time" ,4. The Julie Band - "Bad Day" ,5. Cupcake - "Blood Thirsty" ,6. Treble Charger - "Left Feeling Odd" ,7. Gearwhore - "Passion" ,8. Jessica Sheely - "No Regrets" ,9. Bernie Barlow - "I Wanna Know Where Nowhere Is" ,10. Thin Lizard Dawn - "Turn Yourself In" ,11. Michael Greenspan - "I Want You" ,12. Lorna Vallings - "Taste" ,13. Shelly O'Neil - "Best Friend" ,14. Shelly Peiken - "Good to Me" ,15. Shelly O'Neil - "Make It Happen" ,16. The Julie Band - "Julie Goes Home Now" ,17. Jessica Sheely - "Feel Something" ,18. The Smithereens - "All Revved Up" ,19. The Smithereens - "The Last Good Time", ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neveľmi príjemný paradox - ako relatívne vydarenú "jednotku", tak i dvojku režíroval rovnaký človek (Roger Kumble aj teraz podľa vlastného scenára) a hoci je v pokračovaní o čosi otvorenejšia erotika ako v krotkom "origináli", jedná sa o ešte nudnejší film. Dominuje mu nevýrazná "televízna" réžia, mdlé herecké výkony a čudný žánrový maglajz. V podstate strata času, jednotka (alebo jemne spriaznené DIVOKÉ HRY) sú vzrušujúcejšou investíciou pre vaše šteklivé súkromné chvíľky. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mám strašně ráda intrikářské filmy. Oproti prvním VNZ je dvojka jako trapný fake, ale i tak se na to dalo dívat. Jen bych vyměnila hlavního představitele. Holky to uhrály docela dobře, ale vždy je třeba chlap, aby tam dal nějaké charizma. Nevidím to jako odpad, 2,5*. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedený odvar prvního dílu se může opřít leda o povedenou hudební složku, která ovšem byla - jak jinak - přejata z původního filmu. Zápletka je značně uhozená, a spíše by se hodila jako synopse do seriálu pro nenáročné teenegry. Všechno působí - přesně jak napsal tron - mdlým dojmem, chybí tomu drajv a bohužel i alespoň maličká šptka zábavnosti. Tím největším zklamáním je však absence někoho pěkného. Od béčkového pokračování kladně přijatého snímku jsem čekal něco více sexy. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Sequel jaký si jednotka zasloužila ;) Jako dvojka čehokoli je to chabé, ale jako samostatný film, který nemá s De Laclosem nic společného, je to ideálně nadnesená taškařice. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Logické vyústění hrabivých producentů.. navíc nemám rád přiživující se pokračování u typu filmů, které pokračování rozhodně nepotřebují!! ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

po prvním dílu sem byl zvědavej, jak dopadne druhý díl.. No... Zvědavost mne opustila velmi rychle, tak špatné pokračování se jen tak nevidí... ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Myslím, že se sekli s pojmenováním 2ky, vždyt tam už Sebastian zemřel, prostě slátanina největšího kalibru :: (( ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super sexi Amy Adams bude tým najväčším lákadlom. Zaujímavosť: Pôvodným zámerom scenáristu a režiséra Rogera Kumbleho bol televízny seriál, lenže prvé natočené epizódy o sexuálne žeravých stredoškolákoch vyvolali značnú polemiku v tlači a nikdy sa nedostali do vysielania. Namiesto toho je režisér prepojil niekoľko dotočených scén do celovečerného filmu. Nijako zaujímavý film, ktorému výrazne chýba viac humorných situácií a hlášok. Takisto dejovo sa jedná o slabý a neuveriteľne prázdny kúsok. Film zachraňuje iba všadeprítomný vyhrotený erotický náboj a trochu prekvapivé vyústenie filmu. Inak z hola nič. Ani hudobná stránka. Jednotku som ani nevidel, toto som si pozrel kvôli Amy Adams a práve tá ma donútila dopozerať snímku až do konca. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

První díl mám fakt ráda, ale tohle je vážně výkřik zoufalství. Není tu nic nového, jde jen o velmi špatnou kopii jedničky (důkazem určitě je, že všechny herecké hvězdy z prvního dílu s tímhle nechtěly mít nic společného). ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Vsechno je tu obracene naruby - jak povahy jednotlivych postav, tak i jejich vzezreni. Proc vypada Valmont jako nepouzitej panic? Proc "sexy" Kathryn de Merteuil neni vubec sexy? Prekrouceni vlastnosti techto dvou zakladnich postav me silene nastvalo, ovsem ten konec si to lehounce spravil. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nechápem, prečo má niekto po celkom vydarenej jednotke potrebu zopakovať a natočiť úplne to isté, len s horšími hercami a bez nejakého sexuálneho náboja, (snaha síce bola) ktorým jednotka vynikala. Toto mi príde len ako mlátenie prázdnej slamy, pre ktoré sú aj dve hviezdy až moc. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Zapomeňme na Laclose, v tomhle má prsty Kumble. "Co se stalo před jedničkou" - je jasné, že to nemůže skončit Valmontovou ani Kathryninou smrtí, kde by se pak vzala jednička, že. Takže hm, překvapivý konec, zlo náhodou nebylo poraženo. Je to horší než jednička, ale dá se na to koukat. ()

Reklama

Reklama