Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Nepříliš povedený odvar prvního dílu se může opřít leda o povedenou hudební složku, která ovšem byla - jak jinak - přejata z původního filmu. Zápletka je značně uhozená, a spíše by se hodila jako synopse do seriálu pro nenáročné teenegry. Všechno působí - přesně jak napsal tron - mdlým dojmem, chybí tomu drajv a bohužel i alespoň maličká šptka zábavnosti. Tím největším zklamáním je však absence někoho pěkného. Od béčkového pokračování kladně přijatého snímku jsem čekal něco více sexy. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Asi na tyhle sexistické vtípky nejsem, nejspíš už jsem z toho vyrostl. Protože to je to jediné, co se v tomhle filmu objevuje. Herci nic moc (nebo spíš jenom nic), příběh je taky vařenej z vody.. Takhle to dopadá, když se natočí dobrej film a pak se kvůli prachům dotáčí "dvojky" a "trojky". Co naděláme?! ()

Reklama

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Manipulace na druhou, můžu jen tleskat. Sice je pravda, že film je někdy opravdu jen o sexu a to dost divně ale z mé vlastní zkušenosti můžu říct, že někteří lidé prostě takoví jsou... Pro mě dobrá (a poučná) komedie s prvky dramatu, na kterou se vždy rád podívám. ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Na podruhé "nastavovaná kaše" je zřídkakdy dobrým tahem. V tomto případě jde o hodně zbabraný sequel prvního dílu. Režíruje ho sice ten samý člověk, ale chyba lávky. Obsazení herci jsou tragédi, chápu, že původní duo Kathryn x Sebastian se do tohoto jakože flashbacku nehodlali vrátit, ale tento výběr snímek degraduje ještě níže. K tomu navíc pervérzní jádro, které tu převládá, slabý námět a Voilà.. máme tady trapný film na zbytečný čas. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Totální uživatelské odbourání tohodle filmu lze pochopit hned několika způsoby,mě napadá třeba negramotnost,na místě by mohla být i absence vkusu pro humor a pochopení no a možná taky povrchní a svrchovaný pohled na pokračování a to přesto,že to ani pokračování není.Režisér kultovní jedničky vzal stejný námět a rozhodl se ho udělat krapet veseleji.S filmem nemám sebemenší problém,hlavní hrdnina skvěle hláškuje,příběh má co nabídnout a finále je překvapivé a zvrácené.Pro mě to bylo 84 minut nefalšované prdele a dokázal sem se naprosto odprostit od faktu,že je to vlastně parodie na první díl a ten leč ho ze srdce miluji,ze své paměti při sledování tohodle vypustit a proto sem se dokázal dokonale bavit.Vaše přijetí je více než směšné a nezasvěceným divákům doporučuju,aby hodnocení absolutně nebrali v potaz,je to pohodovka na oddychnutí. 70% . ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)
  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)

Reklama

Reklama